ION Plasma boots 6/5 no split

Alkuperäinen hinta oli: 74,00 €.Nykyinen hinta on: 40,00 €.

46% Off

Varasto loppu

Plasma boot on monipuolinen tossu kaikkeen vesiurheiluun

SKU: 48200-4330
Koko

40-41, 43-44

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Plasma Boot kaikkeen vesiurheiluun

Plasma Boot on ION malliston monipuolisin neopreenitossu. Se on lämmin, erittäin kestävä ja yhtenäisen sisätilan myötä se käy kaikenlaiseen harrastamiseen.
6mm on surffarin yleistossu
6mm tossu on erinomainen valinta kaikille ketkä haluavat harrastaa Suomen kesäkauden alusta loppuun. Erityisesti leijasurffauksessa, purjelautailussa ja surffauksessa voidaan ajatella se toimii myös yleistossuna sillä kun 6mm tossulla on liian kuuma pärjää jo kivasti ilman tossuja. SUP-lautailussa ja melonnassa kun ollaan vähemmän vedessä on 6mm tossu heille ketkä haluavat harrastaa erittäin kylmissä vesissä. Perusharrastajille voi 3mm tossu olla myös täysin riittävä.
Lämpöä, mutta tuntuma säilyttäen
Kun halutaan tehdä lämmin tossu ei tehtävä ole kummoinen, tehdään vain paksu tossu. Kun taas halutaan tehdä lämmin tossu jonka kanssa on mukava harrastaa päästään osioon missä ION pääsee loistoon. ION:n tossut säilyttävät erittäin hyvän tuntuman lautaan vaikka jalassa olisi 6mm paksu todella kylmään veteen suunniteltu tossu.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista