ION Poncho Core

Alkuperäinen hinta oli: 54,00 €.Nykyinen hinta on: 47,00 €.

13% Off

Joka surffarin pakollinen varuste! Toimii pyyhkeenä, pukeutumistilana ja vaatteena joka sopii niin pyhään kuin arkeen :)

SKU: 48230-7094
Koko

S, L

Väri

Musta, Crazy Palms, Tiedye blue

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Poncho Core: Monipuolinen ja mukava suojavaate

Täydellinen valinta monenlaisiin aktiviteetteihin

ION Poncho Core on jokaisen vesiurheilijan ”must have” varuste. Tämä poncho on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja käytännöllisyyttä, toimien pyyhkeenä, pukeutumistilana tai vaikka oloasuna kotona. Se tarjoaa suojaa ja lämpöä surffauksen, suppailun ja leijalautailun jälkeen.

Tekninen suunnittelu

  • Materiaali: Kevyt ja nopeasti kuivuva 100% polyesteri tarjoaa miellyttävän tunteen ihoa vasten. Ponchon sisäpuoli on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä froteesta, joka pitää sinut lämpimänä myös viileissä olosuhteissa.
  • Käytännölliset taskut: Edessä oleva suuri kengurutasku tarjoaa kätevän säilytystilan pienille tarvikkeille, kuten avaimille ja puhelimelle.

Koot ja saatavuus

Koko Suositeltu käyttäjän pituus
S 135 cm – 175 cm
L 165 cm ja pidemmille

Käyttäjäkokemukset

Poncho Core on saanut kiitosta sen monipuolisuudesta ja käytännöllisyydestä. Monien käyttäjien mukaan se on täydellinen varuste rannalle, veneelle tai mökille, sillä se mahdollistaa vaatteiden vaihdon yksityisesti ja mukavasti missä tahansa.

Miksi valita ION Poncho Core?

  • Monipuolisuus: Sopii erinomaisesti kaikenlaisiin vesilajeihin ja ulkoilma-aktiviteetteihin.
  • Mukavuus: Pehmeä ja lämmin sisävuori tekee siitä miellyttävän käyttää myös viileämmissä olosuhteissa.
  • Helppokäyttöisyys: Kaksi eri kokoa takaavat, että poncho sopii kaikenpituisille käyttäjille.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista