ION Wetsuit amaze core 3/2 front zip women

169,00 

Varastossa

SKU: 48223-4537
Koko

XS, S, M, L

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Amaze Core 3/2 Front Zip Märkäpuku

Tutustu ION Amaze Core 3/2 Front Zip -märkäpukuun, joka on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkainen suorituskyky edulliseen hintaan. Tämä monipuolinen kaikkien osa-alueiden märkäpuku on päivitetty Plasma_Plush-termovuorella selkäalueella lisäämään lämpöä. Alueilla, joissa termovuoria ei ole, Silk_Stuff-vuori lisää ihonmyötäistä mukavuutta. Vahvistetut ja tiivistetyt saumat tekevät Amaze Core -märkäpuvusta erittäin kestävän aktiivisemmassakin vesiurheilussa.

  • Plasma_Plush: Silmukkarakenteensa ansiosta Plasma_Plush-vuori vangitsee enemmän ilmaa, mikä luo eristävän kerroksen lisälämpöä ja mukavuutta varten.
  • Hot_Stuff 2.0: Hot_Stuff 2.0 -vuori on entistäkin pehmeämpi suurempien silmukoiden ansiosta, jotka vangitsevat enemmän ilmaa lämmöneristykseen. Se on IONin valikoiman joustavin termovuori.
  • Silk_Stuff: Sileä sisävuori tarjoaa mukavan tunteen paljaalla iholla. Vaikka se näyttää kotoisalta, se on todella suorituskykyinen joustavuudeltaan.
  • Maki_Tape 2.0: Erittäin joustava neopreeninauha vahvistaa alavartalon ja yleisesti rasitetun hihansuiden saumoja sisäpuolelta.

ION Amaze Core 3/2 Front Zip -märkäpuku on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tasapaino lämmön, mukavuuden ja suorituskyvyn välillä. Se on ihanteellinen valinta vesilajien harrastajille, jotka etsivät laadukasta mutta edullista märkäpukua.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista