ION Wetsuit Element 5/4 FrontZip women

Alkuperäinen hinta oli: 225,00 €.Nykyinen hinta on: 175,00 €.

22% Off

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Yleispuku moneen käyttöön

SKU: 48213-4540
Koko

Xs, S, M, L

Väri

Dark Blue

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Märkkäri joka pitää sinut lämpimänä!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja. Tämä märkäpuku on joustava, mukava päällä ja hyvä hinta-laatu suhteeltaan. Märkkäri tarjoaa materiaaliensa ansiosta hyvän suojan tuulifaktorilta ja pitääkin sinut lämpimänä kylminä ja tuulisina päivinä!

5mm puku on se Suomen kesän yleispuku. Tällä paksuudella pärjää jäiden lähdöstä jäiden tuloon saakka. Luonnollisesti alku ja loppukesästä voi 5mm olla osalle hieman vilpoinen ja kesällä vähän kuuma, mutta kun halutaan harrastaa Suomessa yhdellä puvulla on 5mm se valinta. On hyvä huomioida, että pukujen paksuudet ovat yksilöllisiä ja siinä missä joku tarvitsee 6mm puvun voi toinen pärjätä ongelmitta 5mm puvulla. HUOM! Nämä ohjeet toimivat edustamissamme laatupuvuissa. Jos näitä pukuja verrataan ””halppis”” pukuihin voi laadukas 3mm puku olla jopa lämpimämpi kuin markettisarjan 5mm puku.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista