Käytetty Eleveight escape 5’1 surflauta

395,00 

Varasto loppu

Upea ja monipuolinen strapless kitewavelauta

SKU: used-e8-escape-5'1

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty Eleveight Escape 5’1 kitewavelauta on yksi markkinoiden monipuolisimmista laudoista. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kevyissä tuuliolosuhteissa ja on erittäin hallittava myös napakoissa aaltokeleissä. Tämä lauta on Lappiksen Harpan suosikki juuri sen monipuolisuuden vuoksi, ja se soveltuu täydellisesti sekä aaltoajoon, freerideen että strapless freestylen harjoitteluun.

Tekniset ominaisuudet

  • Mitat: 5’1″
  • Kunto: Hyvä, tarkista tuotekuvat tarkemman kuntoarvion saamiseksi

Käyttäjäkokemukset

Eleveight Escape 5’1 on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista monipuolisuutta ja suorituskykyä. Se on yksi parhaista laudoista strapless freestyleen ja sen poppi on vertaansa vailla. Escape-lauta sopii täydellisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuskeille, jotka haluavat viedä ajotaitonsa uudelle tasolle.

”Escape on yksi markkinoiden monipuolisimmista laudoista. Se kulkee varsin keveällä kelillä, mutta se on hyvin hallittava lauta myös napakoissa aaltokeleissä. Tämä lauta on selkeästi yksi Lappiksen Harpan suosikkilaikkareita juuri sen monipuolisuuden takia.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista