Käytetty Eleveight RS v7 8m

799,00 

42% Off

Varasto loppu

SKU: used-e8rsv78m
Koko

8m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty Eleveight RS V7 8m

Tuotekuvaus:

Käytetty Eleveight RS V7 8m on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä niin aloittelijoille kuin kokeneille kitesurffaajille. Tämä monipuolinen leija yhdistää vakauden, voiman ja helpon hallittavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaisiin olosuhteisiin. RS V7 tarjoaa ennennäkemättömän yhdistelmän nostetta, nopeutta ja ketteryyttä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan freeride-, freestyle- ja aaltoajoon.

Ominaisuudet:

  • Monipuolinen suorituskyky: Erinomainen valinta freeride-, freestyle- ja aaltoajoon.
  • Vakaus ja voima: Tarjoaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.
  • Helppo hallittavuus: Intuitiivinen ohjattavuus ja helppo käsittely tekevät siitä sopivan valinnan kaikentasoisille harrastajille.

Lappikselta ostat käytetyt turvallisesti!

Vaikka käytetyillä varusteilla ei ole varsinaista takuuta, tulee niiden silti olla toimivia. Kun saat tuotteen, pyydämme, että tarkistat tuotteen kunnon ennen käyttöä. Jos havaitset siinä jotain mikä ei mielestäsi sen hintaiseen/ikäiseen tuotteeseen kuulu, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme kyllä!

Tutustu tuotteeseen Lappiksen sivuilla

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista