Käytetty Eleveight WS v5 6m Harmaa

Varasto loppu

SKU: used-e8-wsv5-6m
Koko

6m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Käytetty Eleveight WS V5 6m

Tuotekuvaus:

Käytetty Eleveight WS V5 6m on suunniteltu erityisesti aaltoajoon ja freeride-käyttöön, tarjoten erinomaista hallittavuutta ja suorituskykyä. Tämä leija on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät leijaa, joka yhdistää sujuvan ohjattavuuden, nopeat käännökset ja vakaan lentokyvyn. WS V5 on tunnettu sen loistavasta drift-ominaisuudesta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan aaltoihin, hydrofoiliin ja monipuoliseen freeride-käyttöön.

Ominaisuudet:

  • Erinomainen Aaltoajossa ja hydrofoililla: Suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky aaltoajossa, erinomaisen drift-ominaisuuden ja nopeiden käännösten ansiosta.
  • Monipuolinen Freeride-Käyttöön: Sopii erinomaisesti myös freeride-käyttöön, tarjoten vakaan lennon ja hyvän hallittavuuden.
  • Kompakti Koko: 6m koko tarjoaa nopeat reaktiot ja on ihanteellinen valinta vaihteleviin tuuliolosuhteisiin.

Lappikselta ostat käytetyt turvallisesti!

Vaikka käytetyillä varusteilla ei ole varsinaista takuuta, tulee niiden silti olla toimivia. Kun saat tuotteen, pyydämme, että tarkistat tuotteen kunnon ennen käyttöä. Jos havaitset siinä jotain mikä ei mielestäsi sen hintaiseen/ikäiseen tuotteeseen kuulu, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme kyllä!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista