Käytetty Gong Curve XL92 85cm alumastolla

295,00 

Varasto loppu

Käytetty Gong Curve Alu XL 92 etusiipi ja 85 cm alumiinimasto tarjoavat hyvän alustan foilaamisen aloittamiseen. Edullinen ja vakaa setti sopii aloittelijoille. Tutustu tarkemmin!

SKU: used-gong-cu-xl-85

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty Gong Curve Alu XL 92 Foili ja 85cm Alumiinimasto

Gong Curve Alu XL 92 foil on kustannustehokas valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan foilausta ilman suurta alkuinvestointia. Tämä käytetty foili tarjoaa riittävän suorituskyvyn ja vakauden aloittelijoille, jotka haluavat oppia lajia ja kehittää taitojaan ennen päivittämistä korkeampitasoisiin varusteisiin.

Miksi valita Gong Curve Alu XL 92?

Gong Curve Alu XL 92 etusiipi on suunniteltu tarjoamaan perusominaisuudet, jotka helpottavat foilaamisen aloittamista. Sen suuri 1900 cm² pinta-ala tarjoaa riittävästi nostetta ja vakautta, mikä tekee oppimisesta turvallisempaa ja hallittavampaa. Yhdessä 85 cm alumiinimaston kanssa tämä setti on kestävä ja helposti hallittava, soveltuen erinomaisesti ensikertalaisille.

  • Vakaa ja helppo hallita: Curve XL 92 etusiipi tarjoaa riittävän nosteen ja vakauden aloittelijoille.
  • Kestävä masto: 85 cm alumiinimasto on kestävä ja helppo käyttää.
  • Sopii aloittelijoille: Tämä foili on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla foilausta ensimmäistä kertaa.

Tekniset tiedot

  • Etusiipi: Gong Curve XL 92 (1900 cm²)
  • Maston pituus: 85 cm
  • Takasiipi: Curve Stab XL 340 cm²
  • Materiaali: Alumiinimasto, vahvistettu etusiipi ja takasiipi

Mukana tulevat varusteet

  • Foili
  • Kuljetuslaukku

Käytetyn foilin kunto

Foilissa on pieni halkeama takasiivessä, joka ei todennäköisesti vaikuta sen käyttöön, mutta on hyvä huomioida tämä ennen hankintaa. Muuten foili on hyvässä kunnossa ja sisältää kaikki tarvittavat osat. Tämä käytetty setti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat aloittaa foilaamisen ilman suurta investointia.

Kutsu toimintaan

Haluatko lisätietoa käytetystä Gong Curve Alu XL 92 foilista ja 85 cm alumiinimastosta? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan varusteen!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista