Käytetty Starboard-s-2000

495,00 

10% Off

Varasto loppu

SKU: used-Starboar-s-2000

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty Starboard S-2000 Hydrofoil

Tuotekuvaus:

Käytetty Starboard S-2000 hydrofoil on asiallinen ja edullinen valinta ensimmäiseksi foiliksi wingfoilin harjoitteluun. Tämä foili on suunniteltu tarjoamaan erinomainen yhdistelmä vakautta, keveyttä ja helppokäyttöisyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aloittelijoille ja kevyemmille harrastajille. Erityisesti alle 85 kg painavat harrastajat voivat hyvin aloittaa lajin tällä foililla, sillä se tarjoaa loistavan alustan taitojen kehittämiseen ja foilauksen perusteiden oppimiseen.

Ominaisuudet:

  • Asiallinen ja edullinen: Erinomainen valinta ensimmäiseksi foiliksi, tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen.
  • Aloittelijaystävällinen: Suunniteltu erityisesti aloittelijoille, tarjoaa vakautta ja helppokäyttöisyyttä.
  • Soveltuu kevyemmille harrastajille: Ihanteellinen alle 85 kg painaville harrastajille, tarjoaa hyvän alustan taitojen kehittämiseen.Painavemmatkin kuskit kyllä oppivat tällä, mutta yli 85kg suosittelemme alkuun yli 2000cm2 kokoista etusiipeä

Lappikselta ostat käytetyt turvallisesti!

Vaikka käytetyillä varusteilla ei ole varsinaista takuuta, tulee niiden silti olla toimivia. Kun saat tuotteen, pyydämme, että tarkistat tuotteen kunnon ennen käyttöä. Jos havaitset siinä jotain mikä ei mielestäsi sen hintaiseen/ikäiseen tuotteeseen kuulu, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme kyllä!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista