Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SAB Foil Kit Tortuga 831100

1.970,00 

COMPOSITIONM83K – WT1100 – S480 – F753KBag and Q01K included

SKU: 831100KT

Markkinoiden helpoin ja monipuolisin wingfoili? 

Tämä on kova lausunto, mutta seisomme sen takana :) SAB W1100 (pinta-ala 2100 cm2) on siipi joka tarjoaa hyvin helppoa ja vaivatonta menoa jo hyvin keveissä tuulissa. Vaikka siivessä on paljon nostetta ei se ole siltikään “hyökkäävä” ja täten se on 100% soveltuva lajin aloittamiseen. Sinäänsä tässä ei ole mitään ihmeellistä. Helppoja foileja markkinoilta löytyy, mutta se missä SAB W1100 loistaa on sen monipuolisuus. Vaikka tämä on erittäin helppo, on se samalla foili joka löytyy usean meidän tiimikuskin aktiivikäytössä olevasta arsenaalista. Eli vaikka tällä oppii nopeasti ei siitä kasva saman tien ulos! SAB ehdoton vahvuus foilimarkkinoilla onkin juuri taito luoda siipiä joiden käyttöalue on valtavan laaja. Tällöin varuste palvelee sinua pitkään veipä lajin kehitys sinun ajotyyliä mihin suuntaan tahansa.

SAB Tortuga 831100 paketti on myös erittäin hyvin varusteltu. Paketissa mukana hiilikuituinen mastonjalka, SAB Q01K pikakiinnitys (video sivun alalaidassa) sekä laukku mihin foili siipineen mahtuu mukavasti suojaan kuljetuksen ajaksi.

Alla SAB:n oma kuvaus tuotteesta

The Tortuga 831100 kit is a beginner-friendly product designed for wingfoil, and it is ideal for freeride in low wind conditions.The front wing (WT1100) features a low aspect ratio, high volume and large surface area, providing incredible, lift and the small winglets enhance stability and directionality, making it easy to ride even for those new to the sport. The mast (M83K) has a standard profile, providing a smooth and fast ride while providing excellent stiffness. The gullwing shape stabilizer (S480) provides optimal control without sacrificing maneuverability.Whether you’re new to the sport or looking to improve your skills, the Tortuga 831100 offers an accessible and exciting way to enjoy wingfoiling.Bag and Quick Release System (Q01K) included

Allaoleva video on SAB W1100 Black Series foilista. Tortuga sarjan tuote on n. 15% jäykempi ja sisältää pikakiinnityksen sekä foililaukun. Muuten videon kuvaus pätee myös tähän foiliin :)

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top