Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SAB hydroFoil Kit Tortuga Black Series 83633

1.390,00 

Huippusuosittu SAB W633 full carbon hydrofoil leijasurffaukseen!

SKU: B83633K

SAB W633 on selkeästi maailman suostiuin (ja kopioiduin) hydrofoil leijasurffaukseen

SAB Foilin W633 (1250cm2) on legendan maineeseen noussut kitefoili. Monipuolessaan tätä voisi hyvin verrata leijapuolella Eleveight RS leijaan. W633 on helppo, vakaa, mutta erittäin suorituskykyinen!

Helppo, mutta suorituskykyinen

100% Italialaisena merkkinä SAB Foil on erittäin kunnianhimoinen merkki joka ei tyydy perus hyvään vaan he haluavat tehdä maailman parhaita foileja. Kun SAB suunnittele foilia joka on helppo haluavat he, että tämä foili silti täyttää kokeneenkin kuskin vaatimukset ja W633 on tästä erinomainen esimerkki.

Ensiksikin W633 on todella hyvä foili opetteluun. 1250cm2 pinta-alainen foili tarjoaa nostetta hyvin hitaasta vauhdista ja liikkeet ovat rauhallisia. Tämän ansiosta ”kesytät” tämän foilin helposti. Sinäänsä, että on helppo ja rauhallinen foili ei ole mitenkään ihmeellinen juttu, mutta se, että tämä sama foili täyttää kokeneenkin harrastajan vaatimukset on tämän (ja monen muun SAB:n foilin) salaisuus.

Itse (Harri) olen tästä erittäin hyvä esimerkki. Vuodesta 2019 asti olen W633:lla ajanut ja se oli foili millä lajin opin. Tällä hetkellä foilia tulee ajettua kesällä eniten ja perusajo on muuttunut freestyleen, napakkaan ajoon ja laudan pyörittelyyn vähän joka suuntaan. Ja edelleen W633 on se etusiipi mikä useimmin käyttöön lähtee!

Toinen esimerkki onnistuneesta suunnittelusta on foilin nopeusalue. 633:lla voit mennä todella hitaasti ennenkuin se ”sakkaa”. Tämä tulee avuksi erityisesti kun treenaillaan käännöksiä jossa heti käännöksen jälkeen ei saada vauhtia päälle. Vaikka foililla voi ajaa hitaasti pääsee silti sillä todella nopeasti. Itse olen tällä foililla mennyt n. 35km/h ja maailmalla w633:lla on kellotettu jopa +50km/h nopeuksia.

Eli W633 on foili jolla opit helposti, mutta et kasva siitä ulos vuosienkaan harrastamisen jälkeen.

Kun laitat SAB foilin pidät oven auki muihinkin foililajeihin

Uuden Kraken maston myötä SAB on luonut foilivalikoiman joka kattaa kaikki hydrofoilin alalajit (kitefoil, wingfoil, pumpfoil, windfoil ja foilsurf). Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos laitat tämän sarjan ja myöhemmin innostut esim. wingfoilauksesta sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vaihtaa etusiipi isompaan (ja toki lauta). Yli lajiraojen toimivan maston lisäksi valtaosa SAB:n etusiivistä toimii myös useisiin lajeihin. Esim. Black Seriessin 945 on erinomainen valinta jos samalla setillä halutaan kattaa molemmat lajit.

Kiinnostaako myös wingfoil?

Kuten yllä mainitaan on SAB foilin ehdoton vahvuus niiden todella laaja valikoima eri siipiä. Jos innostut kitefoilista niin kovasti, että haluat laajentaa sitä kitefoiliin onnistuu se tällä todella helposti. Sinun ei tarvitse hankkia mitään muuta kuin isompi etusiipi ja foili on valmiina wingfoilaukseen. Esim. allekirjoittanut käyttää tätä samaa settiä wingfoilauksessa mm. WT1250 ja WM999 etusiivillä!

Black Seriessissä on joustavampi masto joka on silti erittäin jämäkkä!

SAB Black series eroaa ”pääsarjasta” hieman keveämmällä rakenteella olevan maston myötä. Mastossa on pari kerrosta vähemmän hiilikuitua joka tekee siitä n. 15% fleximmän. Silti tämä masto on todella paljon jämäkämpi kuin aikaisempi M82 masto joka sekin oli esim. wingfoiliin erittäin hyvä, leijasurffista puhumattakaan.

Kävimme alkuvuodesta 2023 SAB:n tehtaalla Italiassa. Hyppää mukaan tekemämme instagram storiessin myötä

Valmistajan kuvaus foilista

The Tortuga Black Series 83633 kit is is a beginner-friendly kitefoiling combo that also appeals to experienced riders seeking low-wind fun . It is ideal for freeride, but also gives great satisfaction for wave and freestyle sessions.Black Series components provide unbeatable value for money to this full-carbon kit, making it ideal for anyone who wants to approach the hydrofoil world without sacrificing the quality of carbon.

All the components are compatible with the standard series, so that you can upgrade your equipment whenever you like. Stiffness performance is about 15% lower than standard components, and the design is monochromatic.The front wing (WT633) features a low aspect ratio, high volume and generous surface, providing good lift without sacrificing maneuverability. The small winglets enhance stability, while the overall design allows for easy riding, even in light wind conditions. The mast (M83K) has a standard profile, providing a smooth and fast ride while providing excellent stiffness. The gullwing shape stabilizer (S480) provides optimal control without sacrificing maneuverability.Whether you’re looking for an enjoyable kitefoiling experience, or simply seeking a product to have a lot of fun, the Tortuga Black Series 83633 is a reliable and versatile option that provides a thrilling ride on the water at an unbeatable value for money.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top