Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kite Attitude Totem Bar

229,00 

34% Off

Varasto loppu

Yleismallinen säädettävä puomi

SKU: totem
väri

Multicolour

koko

43-55cm, 53-65cm

Simppeli, yleismallinen, mutta laadukas puomi markkinoiden nerokkaimmalla leveyden säädöllä

Olemme jo pitkään ihmetellyt, että miten leijamaailmaan ei ole tullut yhtään yleismallista puomimerkkiä. Kuitenkin onhan lumilautailussakin useita sidevalmistajia. Nyt tämä asia on muuttunut ja jo useita vuosia kehissä ollut Kite Attitude on päässyt sille tasolle, että mekin sen valitsimme valikoimaamme!
Simppeli, mutta ei heikkolaatuinen
Puomin muotoilussa kiteattitude on lähtenyt pelkistettyyn tyylisuuntaan, mutta tämä ei tarkoita, että laadullisesti olisi pistetty mutkia suoraksi. Kaikki materiaalit ovat samaa tasoa kuin isojen merkkien käyttämät ja tästä esimerkkinä se, että Kite Attitude käyttää Saksalaisen LIROS valmistajan naruja.
Säädettävä puomi ja vielä poikkeuksellisen nerokas sellainen
Kite Attitude on innovoinut yhden nerokkaimmista tavoista säätää puomin leveyttä. Puomin päissä on “”kehä”” jossa on 4 uraa eri leveyksille. Sinun tulee vain löysätä hieman silmukkaa ja siirtää sitä leveämmälle tai kapeammalle. Uran syvyys ja vedon myötä kiristyvä silmukka pitävät huolen, että säätö pysyy varmasti paikallaan. Tämä on sellainen säätö jota voit periaatteessa käyttää vaikka vedessä kesken sessarin! Ja mikäli rakenne huolettaa niin huoli pois! Säätökehä on tehty todella vahvasta “”avaruusmuovista”” ja sen rakenne on testattu kovien vetojen alla (tästä myös lisä alla olevassa videossa)
Yleismallinen, mitä tämä tarkoittaa?
Valtaosa nykyaikaisista leijoista on neljällä tasapitkällä narulla lennätettäviä. Ainoa eri yhteensopivuuden kannalta on narujen päässä olevat solmut tai silmukat. Kite Attitude on tehnyt puomin siten, että kaikissa naruissa on solmut sekä silmukat ja tällä yksinkertaisella tavalla puomi on yhteensopiva käytännössä kaikkiin 4-naruisiin puomeihin.
Korkea V tai 5-naruinen puomi
Jos sinulla kuitenkin on leija mikä lentää esim. 5-naruisena tai se vaatii korkean Y-haaran voimme toteuttaa myös nämä. Tässä tapauksessa kannattaa olla meihin suoraan yhteydessä koska voimme helposti muokata puomin sopivaksi myös näihin tarpeisiin.
Pienenä yksityiskohtana Eleveight on lisännyt toiseen etunaruun stopper kuulan. Kun joudut tilanteeseen missä sinun tulee tehdä self rescue ei tarvitse miettiä onko yksi naru tarpeeksi paljon lyhyempi. Kunhan puomi on stopperkuulalla voit alkaa niputtamaan naruja.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top