Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kite Attitude Totem Vario Bar

279,00 

20% Off

Yleismallinen säädettävä puomi

SKU: totemvario
väri

Multicolour

koko

43-55cm, 45-60cm

Simppeli, yleismallinen, mutta laadukas puomi markkinoiden nerokkaimmalla leveyden säädöllä

Nyt erä uudemmalla AKA 3 chickenloopilla

Olemme jo pitkään ihmetellyt, että miten leijamaailmaan ei ole tullut yhtään yleismallista puomimerkkiä. Kuitenkin onhan lumilautailussakin useita sidevalmistajia. Nyt tämä asia on muuttunut ja jo useita vuosia kehissä ollut Kite Attitude on päässyt sille tasolle, että mekin sen valitsimme valikoimaamme!
Simppeli, mutta ei heikkolaatuinen
Puomin muotoilussa kiteattitude on lähtenyt pelkistettyyn tyylisuuntaan, mutta tämä ei tarkoita, että laadullisesti olisi pistetty mutkia suoraksi. Kaikki materiaalit ovat samaa tasoa kuin isojen merkkien käyttämät ja tästä esimerkkinä se, että Kite Attitude käyttää Saksalaisen LIROS valmistajan naruja.
4-portainen leveyden säätö
Totem Bar on säädettävä puomi jossa sinulla on mahdollisuus valita yksi neljästä leveydestä. Leveys säädetään avaamalla solmu ja siirtämällä takanarun paikkaa. Kaikkinensa säätö on parin minuutin homma, mutta mahdollistaa saman puomin käyttämisen kaikissa leijoissasi!
Yleismallinen, mitä tämä tarkoittaa?
Valtaosa nykyaikaisista leijoista on neljällä tasapitkällä narulla lennätettäviä. Ainoa eri yhteensopivuuden kannalta on narujen päässä olevat solmut tai silmukat. Kite Attitude on tehnyt puomin siten, että kaikissa naruissa on solmut sekä silmukat ja tällä yksinkertaisella tavalla puomi on yhteensopiva käytännössä kaikkiin 4-naruisiin puomeihin.
Korkea V tai 5-naruinen puomi
Jos sinulla kuitenkin on leija mikä lentää esim. 5-naruisena tai se vaatii korkean Y-haaran voimme toteuttaa myös nämä. Tässä tapauksessa kannattaa olla meihin suoraan yhteydessä koska voimme helposti muokata puomin sopivaksi myös näihin tarpeisiin.

HUOM! Jos haluat tilata tämän puomin 5-naruisena lisää ostoskoriin myös tämä tuote!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top