Lahjakortti

20,00 2.000,00 

Anna lahjaksi vapaus valita! Meidän lahjakorttimme avaa oven vesiurheilun maailmaan, tarjoten pääsyn SUP-lautailuun, leijasurffaukseen ja muihin ulkoilmaseikkailuihin.

SKU: lahjakortti

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Anna lahjaksi vapauden tunne!

Haluatko antaa ystävällesi, perheenjäsenellesi tai rakkaallesi lahjan, joka todella merkitsee jotain? Meidän lahjakorttimme tarjoaa enemmän kuin vain tavaran – se tarjoaa elämyksiä, seikkailuja ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmaharrastuksista täysin rinnoin. Lahjakorttimme on avain upeisiin vesiurheiluelämyksiin, kuten SUP-lautailuun, leijasurffaukseen, leijahiihtoon, wingfoilaukseen ja surffaukseen.

Täydellinen lahja jokaiselle seikkailijalle

Olipa lahjan saaja innokas vesiurheilun harrastaja tai vasta aloittelemassa, lahjakorttimme tarjoaa heille mahdollisuuden valita juuri ne varusteet, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Lahjakortin voi hankkia haluamalleen summalle, joten voit mukauttaa lahjan budjettiisi sopivaksi.

Helppo ja joustava

Oston jälkeen saat sähköpostiisi tulostettavan lahjakortin, jossa on uniikki koodi. Lahjan saaja voi käyttää tätä koodia nettikaupassamme ja valita laajasta valikoimastamme juuri ne tuotteet, jotka vievät hänen harrastuksensa uudelle tasolle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, tarjoten joustavuutta ja mielenrauhaa.

Innosta ja inspiroi

Kuvittele lahjan saajan ilo, kun hän saa mahdollisuuden valita unelmiensa varusteet! Tämä lahjakortti ei ole vain lahja; se on portti uusiin seikkailuihin, mahdollisuus kokea luonto ja vapaus, jota vesiurheilu tarjoaa. Se on lahja, joka rohkaisee lähtemään ulos, kokeilemaan uutta ja nauttimaan elämästä täysillä.

Miksi valita meidän lahjakortti?

  • Monipuolinen: Käy kaikkiin varustehankintoihin, monenlaisiin vesiurheilulajeihin.
  • Mukautettava: Valitse itse lahjakortin summa.
  • Helppokäyttöinen: Tulostettava lahjakortti sähköpostiin heti ostoksen jälkeen.
  • Innostava: Mahdollistaa elämyksellisen lahjan, joka tukee aktiivista elämäntapaa ja ulkoilmaharrastuksia.

Anna lahjaksi jotain, joka todella merkitsee – anna lahjaksi elämyksiä, seikkailua ja vapauden tunne. Meidän lahjakorttimme on täydellinen tapa sanoa ”välitän sinusta” ja ”nauti elämästäsi”. Mikä olisikaan parempaa? No ei mikään!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista