Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Level Flame

2.150,00 2.750,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Level Wings Flame: Nopeutta ja Turvallisuutta Jokaiselle Pilotille

Level Wings Flame on monipuolinen hybrid speedwing/miniwing, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta kaiken tasoisille piloteille. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä nopeutta, ketteryyttä ja vakautta tekee siitä ihanteellisen valinnan niin speedflyingiin, speedridingiin kuin hauskaan solo-lentoonkin. Flame on saatavilla useissa ko’oissa ja väreissä, ja sen innovatiivinen suunnittelu takaa nautinnollisen lentokokemuksen jokaiselle lentäjälle.

SKU: Lev-Flame
koko

8, 9, 11, 13, 16, 19

Level Wings Flame

Level Wings Flame: Monipuolinen ja Turvallinen Valinta

Level Wings Flame on hybrid speedwing/miniwing, joka on suunniteltu kaiken tasoisille piloteille, aina aloittelijoista edistyneisiin. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, ketteryyttä ja turvallisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä speedflyingiin että speedridingiin sekä tandem- että solo-lennolle.

Ominaisuudet ja Edut

  • Kategoria: Tandem Speedflying + Speedriding + Hauska solo-lento
  • Tyyppi: Aloittelija – Keskivaihe – Edistynyt
  • Geometria: 2 linjaa, 2/3 solua diagonaaleissa
  • Konsepti: Helppo käsittely ja ominaisuudet aloittelijoista edistyneisiin piloteihin
  • Sertifikaatio: 8GLOAD
  • Koot: 8, 9, 11, 13, 16, 19 neliömetriä
  • Linjat: PPSL120, PPSL275, DLS350

Turvallisuus ja Suorituskyky

Flame on kehitetty kompromissittomana miniwinginä. Se yhdistää paragliding-siiven liidon ja leijumispotentiaalin speedwingin käsittelyn, rullan, sukellusominaisuudet ja passiivisen turvallisuuden kanssa. Flame ylläpitää tasaisen liidon suljetuilla trimmeillä pitkille siirtymille tai kevyen tuulen leijumiseen. Pitkä ja progressiivinen jarrumatka antaa luottamusta sekä laukaisussa että edistyneemmissä lentoliikkeissä. Palautus on suoraa, mutta ei aggressiivista, mikä mahdollistaa tarkan ohjauksen turbulenssissa ilman, että pilotti ylikuormittuu.

Käyttäytymisen ja Käsittelyn Monipuolisuus

Flamen trimmien täysin vapauttaminen merkittävästi jyrkentää liitoa ja lisää nopeutta. Pilotin hallinta käsittelyn yli kasvaa suunnittelun ominaisuuksilla, jotka on otettu meidän speedwingeistämme. Laaja valikoima esittelee teollisuuden ensimmäisen lennon monipuolisuudessa. Lennot, jotka vaativat sekoitusta liidosta ja ketteryydestä, vakautta ja reagointikykyä, ovat nyt mahdollisia. Progressiivinen ja hallittavissa oleva sukellus, sujuvampi energian säilyttäminen ja poikkeuksellinen rullausnopeus mahdollistavat tarkan käsittelyn jopa suurimmissa ko’oissa.

Värit ja Mukauttaminen

Flame on saatavilla kuudessa eri koossa (8, 9, 11, 13, 16, 19 neliömetriä) ja useissa väreissä, kuten tummanvihreä, punainen, oranssi, sinappi, sininen ja musta. Asiakkaat voivat myös mukauttaa siipensä valitsemalla kaksi väriä ja lähettämällä suunnitelmansa Level Wingsille.

Yhteenveto

Level Wings Flame tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä, turvallisuutta ja monipuolisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaiken tasoisille piloteille. Sen innovatiivinen suunnittelu ja monipuoliset ominaisuudet takaavat nautinnollisen ja turvallisen lentokokemuksen.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top