Master C+ V5 139 cm (sisältää evät)

445,00 

43% Off

Varasto loppu

Eleveight Master C+ V5 on markkinoiden premium-luokan freeride- ja freestyle-twin tip -lauta, joka on suunniteltu räjähtävään freestyle- ja big air -suoritukseen. Sen kevyt ja tehokas rakenne yhdistettynä huippuluokan materiaaleihin tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn.

SKU: e8-masterv5p-139-fin
Koko

139cm

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Ominaisuudet:

  • Super Fly 3D Paulownia wood core: Erinomaisesti jyrsitty puuydin, joka vähentää painoa merkittävästi.
  • Spread Tow Carbon (STF): Hiilikuituinfuusio tarjoaa poikkeuksellista joustavuutta ja iskunkestävyyttä.
  • 3-D dome deck and beveled rails: Kärkien ohennus ja lisääntynyt vakaus mahdollistavat paremman ponnistuksen irrottautumisen.
  • Multi Stage Rocker with deep tip channels: Parempi pito ja ohjaus, mikä auttaa säilyttämään hallinnan jopa myrskyisissä olosuhteissa.
  • Firefin click-in fin system: Helppokäyttöinen eväjärjestelmä, joka parantaa suorituskykyä ja rakenteellista laatua.

Arvostelun tiivistelmä:

TheKiteMag kuvaa Eleveight Master C+ V5 -lautaa markkinoiden kevyimmäksi ja suorituskykyisimmäksi crossover-laudaksi. Lauta tarjoaa massiivista poppia, dynaamista joustavuutta ja uskomattoman pehmeitä laskuja, joiden ansiosta se on ihanteellinen niin freestyle-suosituksiin kuin big air -hyppyihin. Arvostelussa korostetaan laudan kykyä ylittää rajat ja tarjota sekä edistyneille että keskitason harrastajille luottamusta omien taitojen kehittämisessä. Laudan visuaalisesti näyttävä ilme varmistaa, että se kääntää katseita sekä vedessä että sen ulkopuolella.

Linkki arvosteluun

Eleveight Master C+ V5 on täydellinen valinta kokeneille ajajille, jotka etsivät laudalta maksimaalista suorituskykyä sekä kehittyneille että aloitteleville freestyle-ajajille, jotka haluavat kokea jokapäiväiset tilanteet hauskalla ja haastavalla tavalla.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista