NOBILE SNOWBOARD 2023 NHP SNOWKITE 164

359,00 

20% Off

SKU: NOB-NHP-2023
Koko

157, 164

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Nobile NHP Snowkite 2023

Kategoria: Snowkite

Koot: 157 cm ja 164 cm

Nobile NHP Snowkite 2023 on lumilauta, joka on täysin omistettu snowkiteen. Se ei ole vain tavallinen lumilauta kiteboarding-brändin logolla. Snowkite-suunnittelussa on hyödynnetty kaikki kokemuksemme ja intohimomme kehittää markkinoiden parhaiten suoriutuva lauta, olipa alustana sitten lumi tai jää. Lauta tarjoaa massiivista poppia, monipuolisen joustavuuden ja ainutlaatuisen 20 metrin progressiivisen sivuleikkauksen. Tämä 20m sivuleikkaus (eli käytännössä suora kantti) tekee siitä todella hyvin jäiselläkin pinnalla purevan ja täten täydellisen Suomen talvikauteen Lyhyesti sanottuna: tämä on lauta joka jokaisella Suomessa talvella snowkiteä aktiivisesti harrastavalla lautakuskilla kuuluu olla!.

Käytetyt teknologiat

  • Woodcore: Puuydin on paras materiaali laudan ytimeen, yhdistäen lujuuden, joustavuuden, keveyden ja vaimennuksen.
  • Power Plates: Lisäkerros biax-kuitulaminaattia siteiden alla parantaa voimansiirtoa reunoille ja tarjoaa erinomaiset vaimennusominaisuudet.
  • Glossy Lacquer: Huolellinen maalaustyö ei ainoastaan korosta värejä vaan suojaa myös lumilaudan grafiikkaa haalistumiselta.
  • ABS Sandwich Construction: Teollisuusstandardin rakenne tarjoaa suoran voimansiirron reunoille ja vaimennuksen, mikä tekee laudoista helposti käsiteltäviä ja tarkkoja.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista