NRS Vapor melontaliivit

75,00 

24% Off

NRS Vapor PFD Aikuisten Melontaliivi

SKU: 40052.02
Koko

XS/M, L/XL, XL/XXL

Väri

Red, Lime, Blue

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

NRS Vapor PFD Aikuisten Melontaliivi

NRS Vapor PFD on joustava melontaliivi, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta kaikenlaisiin melontaseikkailuihin. Sen kuusipaneelinen rakenne ja pehmeä vaahtomateriaali takaavat, että liivi mukautuu vartalon liikkeisiin, tarjoten samalla luotettavan kelluttavuuden. Liivi on valmistettu kestävästä 400D-nailonmateriaalista, mikä takaa pitkän käyttöiän.

  • Paino: 839 g, kevyt rakenne tekee liivistä mukavan päällä.
  • Kantavuus: 70 N, tarjoaa luotettavan kelluttavuuden erilaisissa vesiolosuhteissa.
  • Materiaali: 400D urethan ripstop nylon ja 200D Nylon, kestävät ja pitkäikäiset materiaalit.
  • Säädettävyys: Sivusolki sekä säätömahdollisuudet sivulla, hartioissa ja vyötäröllä mahdollistavat täydellisen istuvuuden.
  • Hengittävät verkkomateriaalipaneelit: Sisäpuolella olevat verkkomateriaalipaneelit parantavat ilmanvaihtoa ja mukavuutta.
  • Heijastavat yksityiskohdat: Parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta heikossa valaistuksessa.

Koot: XS/M: 76–106 cm, L/XL: 106–132 cm, XL/XXL: 127–142 cm

Hinta: 99,99€

Värivaihtoehdot: Lime ja Sininen

NRS Vapor PFD melontaliivi on ihanteellinen valinta melojille, jotka arvostavat mukavuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Sen monipuoliset säätömahdollisuudet ja hengittävät materiaalit tekevät siitä täydellisen kumppanin kaikille vesille.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista