NRS Vista melontaliivit

75,00 

24% Off

NRS Vista melontaliivi

SKU: 40040.03
Koko

XS/M, L/XL

Väri

Blue, Orange

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

NRS Vista PFD Melontaliivi Unisex

NRS Vista PFD on monipuolinen melontaliivi, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta kaikenlaisille melojille. Tämä unisex-liivi painaa vain 540 grammaa ja tarjoaa 70 N:n kantavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä aloittelijoille että kokeneemmille melojille. Liivi on valmistettu kestävästä 400 Denier Ripstop Nylon -materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden.

  • Kevyt ja Mukava: Painaa vain 540 grammaa ja on suunniteltu istumaan mukavasti päällä, mikä mahdollistaa liikkumisvapauden melonnan aikana.
  • Turvallisuus: CE EN 393 -sertifioitu, tarjoaa luotettavan kelluttavuuden ja turvallisuuden vedessä.
  • Käytännöllinen Säilytys: Suurehko vetoketjutasku arvoesineiden säilyttämiseen ja heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä pimeässä.
  • Säädettävyys: Säädettävät koko ja olkahihnat takaavat hyvän istuvuuden eri vartalotyypeille.

Hinta: 110€

Koot: L/XL

NRS Vista PFD melontaliivi on erinomainen valinta melojille, jotka etsivät kevyttä, mukavaa ja turvallista liiviä, joka ei rajoita liikkumista vedessä. Sen kestävä materiaali ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin kaikille vesiretkille.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista