Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SAB Foil Hydrofoil kit Leviathan 731350

2.090,00 

Todella monipuolinen hydrofoil pump foiliin sekä wingfoiliin (erityisesti downwindereihin sekä keveään tuuleen)

SKU: 831350KL
Tilaustuote joka toimitetaan SAB Foilin Euroopan varastolta. Toimitusaika yleensä n. 7-14vrk

SAB Foil Leviathan foilipaketti WL1350 etusiivellä

SAB Foil on markkinoiden johtava hiilikuituisiin hydrofoileihin keskittynyt valmistaja.
SAB Foil on vuodesta 2015 asti keskittynyt hydrofoileihin ja keskittänyt kaiken kehityksen sekä tuotannon Italian San Mauro Pascoliin. 100% Euroopassa tapahtuva valmistus käyttäen Eurooppalaisia raaka-aineita mahdollistavat maailman parhaimpien foilien valmistamisen ja lähes nollassa olevat takuutapaukset.
Lähdemme rohkeasti väittämään, että SAB valmistaa markkinoiden kestävimmät hydrofoilit!

WL1350 Leviathan pump foil & wingfoil paketti
Moni mieltää Leviathan sarjan pump foil tuotteeksi, missä se onkin markkinoiden paras, mutta se on myös paljon muuta! Leviathan on uskomattoman pitkän liidon ansiosta erittäin hyvä ultra light wind/downwinder foili wingfoilaukseen

Pump foiling
Pump foilausta voidaan kutsua jo uudeksi omaksi lajiksi. Tässä lajissa voidaan hydrofoilin varassa liikkua vedessä ilman tuulta, ilman aaltoja, ilman melaa käyttäen vain lihasvoimaa ja tekniikkaa.
Leviathan sarja on tuonut pump foil lajin kaikkien saavutettavaksi ja pidentänyt sessioiden pituutta uskomattoman paljon (WL1350 pitää tällä hetkellä 29.1.2022 maailman ennätystä 45 minuutin pump foil sessiolla tasaisessa vedessä).
Korkean AR:n foili tarjoaa lähes loputonta liukua mikä tekee siitä täydellisen pump foilin valtaosalle harrastajista. Painavemmille kuskeille ja heille joille mikään ei riitä on saatavilla myös WL1550 ja WL1750 etusiivet (tai kuten SAB Foilin Jimmyn sanoin “Thats not a foil, thats an airplane” :D )
Tämä on osoitus SAB Foilin R&D osaston jatkuvasta työstä ja Eurooppalaisen valmistuksen mahdollistamasta nopeudesta tuoda foilit ideasta tuotantoon hyvin nopeasti. Foilien suorituskyky saadaan myös viimeisteltyä mahdollisuudella tuottaa loputon määrä prototyyppejä.

Ei pelkkä pump foil, WL1350 on myös upea wingfoil siipi
Moni mieltää Leviathan sarjan pelkäksi Pump foil siiveksi, mutta todellisuudessa se on niin paljon enemmän! Erityisesti Suomessa missä meillä on loputon määrä vesistöjä, mutta tuulet monesti hieman keveitä tarjoaa WL1350 upeaa suorituskykyä myös wingfoiliin.
Vaikka WL1350 ei ole ihan yhtä helppo siipi kuin legendaarinen W1100 on se silti täysin soveltuva myös aloittaville.

Downrinderit tulevat!
Monet lajia seuranneet ovat varmasti ihailleet videoita missä harrastajat ratsastavat aalloilla pitäen wingiä yhdellä kädellä antaen aallon työntää harrastajaa eteenpäin.
Tiesitkö, että tällainen ajotyyli on nykyään täysin mahdollista myös tasaisissa vesissä? Leviathan sarjan piiiitkä liuku luo mahdollisuudet upeille downwindereille.
Voit esimerkiksi luovia ensin tovin vastatuuleen ja tämän jälkeen lasketella sieltä takaisin myötäiseen kuin aallolla ratsastaen. Tämä myös tuo wingfoiliin uuden aspektin eli yhden sortin retkeilyn.
Lähdet paikasta X laskettelemaan myötätuuleen nauttien menosta ja maisemista! Leviathan sarja valjastaa Suomen tuhannet järvet wingfoilaajien pelikentiksi!

Jäykempi Pumpfoil masto
Kaikki Leviathan sarjan Kitit toimitetaan “P” merkinnällä olevilla Pumpfoil mastoilla. Tämä tarkoittaa, että mastot ovat entisestään jäykistetty jotta näiden valtavien etusiipien voima välittyy lautaan terävästi.
Vaikka nämä mastot ovat suunniteltu pump foiliin ovat ne 100% soveltuvia myös wingfoiliin ja toki kuskit jotka haluavat tinkimätöntä suorituskykyä tulevat kokemaan ne jopa paremmiksi!

Tekniset tiedot ja mitä paketti sisältää

Etusiipi:WL1350 (1870cm2, span 1350mm, AR 9,75, maksimipaksuus 22.6mm)

Stabilisaattori: S380 (180cm2, span 380mm, AR 8)

Fuselage:F703K (703mm)

Masto: M83PLK (Vahvistettu masto)

Mastonjalka: Kraken alumiininen mastonjalka

Maston kiinnitys: Kraken pikakiinnitys

Laukku: SAB Hydrofoil laukku

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top