Shark Touring Xplor 12´6 x 30″ x 6″

819,00 

Varasto loppu

Täydellinen touring SUP paketti erinomaisilla varusteilla

SKU: STW381-2
Koko

12'6×30"x6"

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Shark SUP

Shark SUP on yksi Suomen suosituimpia SUP-lautamerkkejä eikä ihme. Laudat ovat todella korkealaatuisia, muotoilultaan edustavat uusinta uutta ja ne ovat kestävyydeltään alan parhaimmistoa. Kaikki laudat ovat valmistettu uusimmista “50psi dropstich” materiaalista ja vaikka lautojen suosituspaine on vain 18psi, kestää niiden rakenne jopa 25psi paineen! Laudat toimitetaan todella kattavan varustepaketin kanssa ja ne myydään 3 vuoden takuulla.’

Shark Touring Xplor 12´6 x 30” x 6”
12´6 x 30″ on se perinteisin touring laudan koko. Erittäin virtaviivainen muoto yhdistettynä pituuteen tekee tästä erinomaisen kuntoilu/retkeilylaudan. Vaikka lauta on leveämpiä touringlautoja ja kaikkia allround lautoja kiikkerämpi ei ensimmäistä lautaa ostavienkaan tarvitse tätä säikähtää. Mikäli omaat hyvän tasapainon ja haet lautaa jolla harrastaminen voi jatkua pitkään ei tämä missään nimessä tule olemaan liian vaikea.

Koko senteissä
Läpi historian on kaikki surffilajien lautojen mitat ilmoitettu jaloissa ja tuumissa. Tämä onkin yksi tapa erottaa lajille vihkiytyneet valmistajat ja kauppiaat muista. Silti vertailua helpottamaan tässä laudan koko senteissä 381cm x 75cm x 15cm

Shark SUP paketissa

  • Shark SUP-lauta
  • 3-osainen carbon hybrid SUP-mela
  • Karkuremmi
  • Shark SUPer testivoittaja SUP-pumppu
  • Renkailla varustettu reppu • Pilli
  • Vedenpitävä kännykkäpussi
  • Paikkaussarja
  • Suomenkielinen SUP-ohje

Mietityttääkö mikä on sinulle oikea lauta?
Ei mikään ihme sillä markkinoilla on varmasti satoja erinlaisia lautoja joiden kuvauksista on todella vaikea erottaa hyvää huonosta. Meillä on SUP-lautailussa aivan valtava kokemus oman harrastamisen, kouluttamisen, vuokraamisen ja asiakkailta saadun palautteen muodossa. Autamme sinua todella mielellään valitsemaan oikean laudan! Ota yhteyttä ja mietitään mikä malli olisi oikea juuri sinulle!

Tutustu lautaan tarkemmin valmistajan sivuilla osoitteessa www.sharksups.com

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista