Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Shark Touring Xplor 12´6 x 34″ x 6″

499,00 

44% Off

Täydellinen touring SUP paketti erinomaisilla varusteilla

SKU: STWS381-2

Shark SUP

Shark SUP on yksi Suomen suosituimpia SUP-lautamerkkejä eikä ihme. Laudat ovat todella korkealaatuisia, muotoilultaan edustavat uusinta uutta ja ne ovat kestävyydeltään alan parhaimmistoa. Kaikki laudat ovat valmistettu uusimmista “50psi dropstich” materiaalista ja vaikka lautojen suosituspaine on vain 18psi, kestää niiden rakenne jopa 25psi paineen! Laudat toimitetaan todella kattavan varustepaketin kanssa ja ne myydään 3 vuoden takuulla.

Shark Touring Xplor 12´6 x 34” x 6”
Tämä lauta tarjoaa maksimaalista kantavuutta ja vakautta virtaviivaisessa touring laudan muodossa. Tämä lauta sopii erinomaisesti mökkirannan lähettyvillä harrastamiseen, mutta parhaimmillaan se on pidemmillä retkillä missä laudan päälle halutaan kasata kuormaa varusteiden tai matkustajien muodossa. Mikäli tykkäät tehdä retkiä esimerkiksi lasten tai vaikka koiran kanssa on tämä todella hyvä valinta. Laudan päälle on myös helppo ottaa vaikka pidemmänkin retken varusteet sillä kuormaremmit löytyvät lauda etu- ja takaosasta.
Vaikka lautaa voi ongelmitta käyttää keveätkin kuskit tarjoaa tämä ehkäpä sen markkinoiden kantavimman ja vakaimman SUP-laudan isommille harrastajille. Laudan maksimikantavuus on +240kg ja suosituspainon yläraja on +125kg

Koko senteissä
Läpi historian on kaikki surffilajien lautojen mitat ilmoitettu jaloissa ja tuumissa. Tämä onkin yksi tapa erottaa lajille vihkiytyneet valmistajat ja kauppiaat muista. Silti vertailua helpottamaan tässä laudan koko senteissä 381cm x 85cm x 15cm

Shark SUP paketissa
Shark SUP-lauta

 • 3-osainen carbon hybrid SUP-mela
 • Karkuremmi
 • Shark SUPer testivoittaja SUP-pumppu
 • Renkailla varustettu reppu
 • Pilli
 • Vedenpitävä kännykkäpussi
 • Paikkaussarja
 • Suomenkielinen SUP-ohje
  Mietityttääkö mikä on sinulle oikea lauta?
  Ei mikään ihme sillä markkinoilla on varmasti satoja erinlaisia lautoja joiden kuvauksista on todella vaikea erottaa hyvää huonosta. Meillä on SUP-lautailussa aivan valtava kokemus oman harrastamisen, kouluttamisen, vuokraamisen ja asiakkailta saadun palautteen muodossa. Autamme sinua todella mielellään valitsemaan oikean laudan! Ota yhteyttä ja mietitään mikä malli olisi oikea juuri sinulle!

Tutustu lautaan valmistajan sivuilla www.sharksups.com

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top