SP Fastec Core Multientry

199,00 

33% Off

SKU: 3380
Koko

S, M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Huippulaadukas lumilautailuside joka rinne- ja vapaalaskun lisäksi sopii loistavasti leijahiihtoon

SP on valmistanut lumilautasiteitä jo pitkästi yli 10 vuotta. SP erottuu muista valmistajista taakse päin aukeavan high-backin myötä. Tämä tekee jalan saamisen siteeseen todella nopeaksi ja helpoksi. Rinteessä olet hissistä poistumisen jälkeen ensimmäinen mäessä ja leijan kanssa pystyt helposti saamaan jalan siteeseen ja kireälle yhdellä kädellä pitäen leijaa saman aikaisesti kontrollissa. Takaa aukeavan high backistä huolimatta SP:n siteissä on perinteisen siteen sträpit joten tuntuma siteessä on edelleen yhtä hyvä.

Tämän lisäksi SP siteissä on Micro Buckle joka löysää nilkkasträpin aina kun high back avataan. Tämä helpottaa jalan saamista siteestä ulos ja sinne takaisin laittamista merkittävästi. Tämän avulla saat jalan menemään siteeseen vaikka kengän pohjaan olisi jäänyt hieman lunta. Vaikka SP omana merkkinään ei ole niin tunnettu on SP useiden tunnettujen merkkien sidevalmistaja.

Näistä parina esimerkkinä GNU & Head. SP siteet ovat myös erityisen kestäviä. Olemme tuonut SP:tä maahan jo yli 5 vuoden ajan ja toistaiseksi ei ole yhtään takuutapausta ja varaosia on meiltä tilannut kaksi asiakasta.

SP Core multientry 

  • Kestävä, jäykkä ja kevyt alumiinirakenne
  • Fastec takaa aukeava todella helppo siteen käyttö
  • Säätö ”räikät” nilkka ja varvas sträpeissä
  • Multientry, eli siteitä voi käyttää samalla tavalla kuin perinteisiä siteitä.

Alla esittely aikaisemmasta SP Core mallista. Tämän alapuolella on esittelyssä SP sLab Multientry josta näet kuinka SP:n multientry toimii

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista