Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SP Fastec Core

149,00 

40% Off

Jämäkkä ja kevyt side lumileikkeihin

SKU: 31813
väri

Black, Grey, Gunmetal

koko

Small, Medium, Large, Extra Large

Hyvä side niin kiteen kuin laskuun

SP on valmistanut lumilautasiteitä jo pitkästi yli 10 vuotta. SP erottuu muista valmistajista taakse päin aukeavan high-backin myötä. Tämä tekee jalan saamisen siteeseen todella nopeaksi ja helpoksi. Rinteessä olet hissistä poistumisen jälkeen ensimmäinen mäessä ja leijan kanssa pystyt helposti saamaan jalan siteeseen ja kireälle yhdellä kädellä pitäen leijaa saman aikaisesti kontrollissa. Takaa aukeavan high backistä huolimatta SP:n siteissä on perinteisen siteen sträpit joten tuntuma siteessä on edelleen yhtä hyvä.

Tämän lisäksi SP siteissä on Micro Buckle joka löysää nilkkasträpin aina kun high back avataan. Tämä helpottaa jalan saamista siteestä ulos ja sinne takaisin laittamista merkittävästi. Tämän avulla saat jalan menemään siteeseen vaikka kengän pohjaan olisi jäänyt hieman lunta. Vaikka SP omana merkkinään ei ole niin tunnettu on SP useiden tunnettujen merkkien sidevalmistaja.

Näistä parina esimerkkinä GNU & Head. SP siteet ovat myös erityisen kestäviä. Olemme tuonut SP:tä maahan jo yli 5 vuoden ajan ja toistaiseksi ei ole yhtään takuutapausta ja varaosia on meiltä tilannut kaksi asiakasta.

Core on SP:n edullisin alumiinirunkoinen side. Tämä todella jämäkkä ja kevyt side toimii kaikenlaiseen laskuun sekä snowkiteen.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top