SP Fastec FT540 RAGE

125,00 

SKU: 65164-RG
Koko

S, M, L

Väri

White

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

SP on valmistanut lumilautailusiteitä jo pitkästi yli 10 vuotta. SP erottuu muista valmistajista taakse päin aukeavan high-backin myötä. Tämä tekee jalan saamisen siteeseen todella nopeaksi ja helpoksi. Rinteessä olet hissistä poistumisen jälkeen ensimmäisenä laskemassa.
Takaa aukeavan high backistä huolimatta SP:n siteissä on perinteisen siteen sträpit joten tuntuma siteessä on edelleen yhtä hyvä. SP FT540 siteen nilkkasträpissä on perinteinen räikkäkiristys jolla saat siteen aina haluttuun kireyteen.
Etkö jaksa lukea? Katso tästä tekemämme esittelyvideo

SP FT540 on erittäin laadukas hyvin monenlaiseen lumilautailuun sopiva side!

Lisätietoja:
– SP Micro Buckle joka löysää nilkkasträpin aina kun high back avataan. Tämä helpottaa jalan saamista siteestä ulos ja sinne takaisin laittamista merkittävästi. Tämän avulla saat jalan menemään siteeseen vaikka kengän pohjaan olisi jäänyt hieman lunta.

– 4X4 kiinnitys jonka kautta SP siteet ovat yhteensopivia valtaosaan markkinoiden lumilaudoista (poikkeuksena Burtonin Chanel ja 3D)

Vaikka SP omana merkkinään ei ole niin tunnettu on SP useiden tunnettujen merkkien sidevalmistaja. Näistä parina esimerkkinä GNU & Head.
SP siteet ovat myös erityisen kestäviä. Olemme tuonut SP:tä maahan jo yli 5 vuoden ajan ja toistaiseksi ei ole yhtään takuutapausta ja varaosia on meiltä tilannut kaksi asiakasta.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista