Speedriding täydennyskurssi

200,00 

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille joilla on jo pohja varjoliidon puolelta ja haluat opetuksen kuinka siirtyä varjoliitämisestä speedridingin maailmaan.

SKU: speed-perus-1

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Tarjoamme täydennyskurssin varjoliitoa jo harrastaville, jotka haluavat syventää osaamistaan ja oppia uusia taitoja speedridingin parissa. Tämä 200€ hintainen kurssi on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat täydentää varjoliidon taitojasi speedridingin dynaamisella ja jännittävällä maailmalla. Kurssin kesto on kolme tuntia, jonka aikana keskitymme erityisesti speedridingin tekniikoihin ja turvallisuuteen, hyödyntäen uusimpia Levelin speedriding siipiä, joille toimimme myös maahantuojana.

Jos olet vasta-alkaja, eikä sinulla ole varjoliito taustaa, tutustu speedridingin peruskurssiin.

Kurssi järjestetään talvikauden aikana pääasiallisesti Pallaksella, mutta on mahdollista järjestää käsittelyharjoituksia myös Oulussa ja etelä-Suomessa. Tämä kurssi on ihanteellinen mahdollisuus kehittää varjoliito-osaamistasi turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä, samalla tutustuen speedridingin ainutlaatuiseen maailmaan.

Vuokraamme myös varusteita osaaville harrastajille 80€/päivä, mikäli kyseiselle päivälle ei ole opetusta varattuna. Huomioithan, että speedriding kurssille osallistuminen tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Lisätietoja täydennyskurssista ja ilmoittautumiset sähköpostitse juho.ruokanen@iki.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin saman päivän aikana, jotta pääset nopeasti kiinni uusiin seikkailuihin taivaalla.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista