Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Leijahiihdon starttipaketti

Leijahiihdon starttipaketti sisältää kaikki aloittamiseen tarvittavat tuotteet.

Tutustu tarkemmin ja täytä tiedustelulomake.

Oletko kiinnostunut leijahiihtovarusteista? Olet oikeassa paikassa :)

Leijahiihtopuolella meillä on tarjolla Suomen kattavin valikoima. Meiltä löytyy uusia, ylivuotisia ja käytettyjä varusteita joka lähtöön!

Leijahiihdon starttipakettien hinnat alkavat käytetyissä n. 400€:stä (sisältäen kaikki varusteet mitä tarvitset) ja uudet paketit alkavat edullisimmillaan n. 1000€ luokasta. Toisena tuotekuvana tällä sivulla näet esimerkkihintoja. Nämä hinnat ovat esimerkkejä talven 2023 alusta. Lista elää koko ajan, mutta sen pohjalta saat hyvin käsityksen hintatasosta. Listan voit avata myös tämän linkin kautta.

Tällä sivulla kerromme hieman eri osista mitä tarvitset alkuun. Koska eri vaihtoehtoja löytyy niin paljon on niiden lisääminen verkkokauppaan vaikeaa joten tämän sivun alalaidasta löydät tiedustelulomakkeen. Kun täytät lomakkeen laitamme sinulle tarjousta eri malleista :)

Leijahiihdon starttipaketti koostuu seuraavista elementeistä (valtaosasta aiheita löydät esittelyvideot)

  1. Ilmatäytteinen tai patjaleija

2. Puomi

Puomi on oleellinen osa leijapakettia ja puomissa on kaikki tärkeimmät turvallisuusvarusteet. On siis äärimmäisen tärkeää, että valitset puomin hyvillä ominaisuuksilla. Valikoimissamme on aina uusia ja käytettyjä puomeja.  Yhtenä esimerkkinä turvallisista puomeista Kite Attitude Totem Vario

3. Valjaat

Kaikki leijan veto tulee suoraan valjaisiin. Valjaita on vyötärö ja istumavaljaita joista me suosittelemme aloittaville vyötärömallia. Alla esittelyvideo Brunotti Smartshell valjaista. Vaikka ko. malli on jo poistunut pääsee sen videon avulla hyvin jyvälle valjaista ylipäätään :)

4. Pumppu (ei patjaleijoissa)

Leijapakettien mukana toimitetaan todella korkealaatuinen pumppu. Se näyttää ulkopuolelta ihan normaalilta, mutta rakenteellisesti merkittävästi parempi.

5. Karkuremmi

Puomista valjaisiin tulee chickenloopin lisäksi myös karkuremmi. Tämä karkuremmi estää leijan karkaamisen tilanteessa kun sinun täytyy käyttää ensimmäistä hätälaukaisua.

Koska valikoimissamme on lukuisia leijoja, puomeja, trapetseja jne. Näistä on mahdoton luoda nettikauppaan ostettavia tuotteita koska kombinaatioita olisi satoja :) Tästä syystä alta löydät kaavakkeen jonka pohjalta voimme tehdä sinulle tarjouksen. Tarjoukseen pyrimme laittamaan muutamia vaihtoehtoja. Kun olet perehtynyt tarjoukseen voit vaikka soitella meille jolloin kerromme eri mallien eroisita käytännössä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top