Ulappa Fusion Tuuli 11´ x 34″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 450,00 €.

25% Off

Varasto loppu

Supervakaa ja erittäin monipuolinen SUP-lauta

SKU: U-WX335
Koko

11'X34"X6"

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Ulappa Fusion
2022 kauden uutuuslinja Ulappa Fusion tuo selkeästi kalliimmista huippulaudoista tutun double layer fusion rakenteen edullisempan hintaluokkaan. Ulappa Fusion on mallisto joka kestää niin painetta (max. 25psi) kuin painoa (kaikki mallit toimivat +100kg henkilön alla).

Ulappa Fusion Tuuli 11 x 34” x 6”
Fusion Tuuli on “WindSup” lauta joka tarkoittaa siis, että SUP-lautailun lisäksi tätä on mahdollisuus käyttää myös purjelautana tai WingSUP lautana.
SUP-lautana Tuuli 11´ tarjoaa maksimaalista vakautta, mutta terävän keulan ja virtaviivaisen muodon myötä hieman nopeampana kuin Ulappa Fusion Aalto 11´ mallissa. Tämä lauta kannattelee jopa 250kg lastia ja toimii täten erinomaisen hyvin jopa +120kg harrastajalla.

WindSup ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden kytkeä siihen purjelaudan purjeen. Purjeliitännän lisäksi laudan pohjassa on erillinen evä joka helpottaa sivu- tai ylätuuleen surffaamista.
Ulappa Tuuli on myös erinomainen lauta kun halutaan opetella uutta Wingfoil lajia. Leveän ja vakaan SUP-laudan päällä opit siiven käsittelyn sekä perus ajo- ja käännöstekniikat.

Ajatusmatkalla.com otti Ulappa Fusion Tuuli laudan testiin. Lue mitä he olivat siitä mieltä!

Ulappa Fusion paketissa mukana
Ulappa SUP-lauta
3-osainen alumiinimela
SUP-pumppu
Karkuremmi
Reppu
Pilli
Paikkaussarja
Suomenkielinen SUP-ohje
Mikäli et ole varma, että mikä lauta sinulle sopii niin ota yhteyttä! Olemme lajin pitkän linjan aktiivisia harrastajia ja osaamme varmasti auttaa ja tukea sinua oikean laudan valinnassa.

Vieraile myös Ulapan omilla sivuilla www.ulapalle.fi

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista