Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ulappa Myrsky naisten kuivapuku

675,00 

Varasto loppu

Laadukas kuivapuku melontaan ja moneen muuhun vesiurheiluun

SKU: UL-Myrsky-W
Koko

Small, Medium, Large, Extra Large, Extra Extra Large

Ulappa Myrsky kuivapuku

Kuivapuku mahdollistaa harrastamisen jopa talvipakkasilla.

Suomen uskomattoman hienot vesistöt tarjoavat loputtomat harrastuspuitteet lähes ympäri vuoden, kysymys on vain oikeasta varustautumisesta!

Ulapan MYRSKY naisten kuivapuku noudattaa meidän alkuperäistä filosofiaa eli luoda tuotteita Suomen olosuhteisiin jotka täyttävät meidän omat vaatimukset harrastajan näkökulmasta.

Miksi kuivapuku?

Suomi tarjoaa mahdollisuuden melontaan ja SUP-lautailuun kolmena vuodenaikana ja osassa Suomea jopa ympäri vuoden. Oikeilla varusteilla sekä oikealla varautumisella voidaan näistä upeista lajeista nauttia kaikkina sulan veden aikoina. Tässä kuivapuku on ehdottomasti avainasemassa mahdollistamassa juuri turvallisen harrastamisen. Kuivapuku mahdollistaa talviurheilusta tutun kerrospukeutumisen. Kun laittaa kuivapuvun alle tarpeeksi vaatetta voit mennä vaikka lukemaan aamulehteä avantoon ilman, että sinulle tulee kylmä 🙂

Rentoutta harrastamiseen

Yksi isoimmista ”haasteista” melonnassa ja SUP-lautailussa on kaatumisen pelko. Se ajatus, että jos nyt kaadun on vaatteet märkänä ja tulee kylmä. Tämä pelko aiheuttaa monesti sen, että harrastamisesta tulee ylivarovaista ja sitämyöten kankeaa. Kuivapuvulla on erittäi suuri psykologinen vaikutus. Kun sinua ei haittaa ajatus kaatumisesta, melot rennommin ja täten nautit lajista paljon enemmän. Ja mikä hauskaa, tällöin todennäköisyys kaatumisellekkin on paljon pienempi.

Laadukas puku aloittelevasta aktiiviharrastajaan


Ulappa Myrsky kuivapuku on valmistettu hengittävästä OEKO-TEX certifioidusta kolmikerros materiaalista, Vedenpitävyyslukema on 20 000 ja hengittävyys 7000.
Puku on kehitetty Suomen aktiivisimpien melojien kanssa jotta varmistimme, että ominaisuudet ja yksityiskohdat sopivat juuri Suomen käyttöön.

  • Laadukkaat latex mansetit kaulassa ja hihoissa
  • Vedenpitävät sukat
  • Tuplavyötärö aukkopeitteen käyttöön
  • Etuvetoketju joka mahdollistaa helpon pukeutumisen
  • Takaana oleva vetoketju helppompaa WC käyntiä varten
Vetoketju

Ulappa Myrsky kuivapuvussa vetoketju on sijoitettu viistosti puvun etuosaan. Tämä tarjoaa erittäin helpon tavan pukea puku päälle ja päästä siitä ulos.

Mansetit

Ulappa Myrsky kuivapuvussa on latex mansetit niin kaulassa kuin hihojen suussa.

 

Sukat

Kuivapuku on varustettu pukuun integroiduilla sukilla. Näiden sukkien päälle tulee laittaa esim. neopreenitossut ja kuivapuvun sisäpuolelle voit laittaa vielä normaali sukat tuomaan lämpöä. Vältäthän kävelyä pelkissä sukissa koska astuessa kiven, risun tai jonkin terävän päälle voivat ne vaurioitua helposti.

  

Tuplavyötärö

Myrsky on varustettu tuplavyötäröllä jossa on tarrakiinnitys. Tämän avulla saat umpikajakin aukkopeitteen tiiviisti sen alle. Tämä estää pukua ja liivejä pitkin valuvan veden pääsyn kajakin ruumaan. SUP-lautaillessa mikäli puvun haaraväli tuntuu laskeutuvan alas voi laittaa tuplavyötärön alle kangasvyön mikä pitää puvun miellyttävästi ylhäällä.

  

Alta löydät pukujen kokotaulukon. Huomaathan, että kuivapuvun kohdalla jos puku on hieman liian iso ei se haittaa yhtä paljon kuin liian pieni puku.

Koko S: Rinnan leveys 100cm, Vyötärö 100cm, Pituus 152-163cm, Paino 49-59kg

Koko M: Rinnan leveys 108cm, Vyötärö 108cm, Pituus 163-173cm, Paino 59-73kg

HUOM! Tuotesivun henkilö on 172cm ja 64kg. Hänellä on päällä Ulappa Myrsky koko M

Koko L: Rinnan leveys 119cm, Vyötärö 119cm, Pituus 168-183cm, Paino 73-82kg

Koko XL: Rinnan leveys 123cm, Vyötärö 123cm, Pituus 168-183cm, Paino 83-91kg

Tuotekortin vaaleahiuksisella mallilla päällä Ulappa Myrsky koossa M ja malli on mitoiltaan 172cm / 64kg

Ulappa Myrsky kuivapuvusta saatavilla myös miesten versio.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top