Varusteiden päivitys on nyt helpompaa kuin koskaan!

Hei sinä leijasurffauksen, leijahiihdon, wingfoilin tai SUP-lautailun harrastaja! Tiedämme, että lajissa kehittyessäsi saatat haluta päivittää varusteitasi. Me olemme täällä auttamassa sinua siinä – ja samalla tuomme uusia harrastajia mukaan lajiin!

Miksi päivittää varusteet meidän kauttamme?

Varusteiden päivittäminen voi olla haastavaa. Myynti-ilmoitusten laatiminen, ostajien kanssa neuvottelu ja kauppojen jälkeinen säätö voivat viedä aikaa ja hermoja. Me haluamme tehdä tästä prosessista mahdollisimman helppoa sinulle. Samalla voimme tarjota aloitteleville harrastajille mahdollisuuden päästä mukaan lajiin edullisemmin, mutta turvallisesti ja laadukkaasti.

Mitä otamme vastaan?

  • Kaikenikäiset varusteet: Ei ole väliä, onko varusteesi upouusi tai vuosien takaa.
  • Kaikenkuntoiset varusteet: Hyvässä kunnossa olevat, kuluneet tai jopa vaurioituneet – kaikki käy!

Kuinka se toimii?

  1. Kerro meille varusteistasi: Sivun alalaidassa on kätevä lomake, jossa voit kertoa meille, mitä sinulla on tarjota ja mitä olet uusilta varusteiltasi etsimässä.
  2. Arviointi: Arvioimme, paljonko voisimme saada varusteestasi myymällä. Yleensä tarjoamme sinulle noin 50€ – 100€ vähemmän kuin arvioitu myyntihinta.
  3. Postikulut meidän piikkiimme: Kun teemme vaihtokaupan, maksamme sekä vanhojen varusteidesi lähettämisen meille että uusien varusteiden lähettämisen sinulle.

Miksi valita meidät?

Haluamme tehdä varusteiden päivityksestä vaivatonta. Ei enää huolta siitä, että jokin menisi pieleen kaupanteossa. Meidän palvelumme on suunniteltu juuri sinua varten!

Ota askel kohti uusia, päivitettyjä varusteita ja anna meidän hoitaa loput!

Varusteidenvaihto lomake