Lappis vesipuistoja myös muilla paikkakunnilla. Tutustu tarkemmin www.vesipuistot.fi

Vesipuisto suljettu kaudelta 2021. Kiitos kaikille kaudesta. Ensi vuonna nähdään!

Vesipuisto Oulun Linnansaaressa

Mikä onkaan parempaa kuin lähteä pitämään hauskaa veden päälle rakennettuun ninjaratamaiseen vesipuistoon? Pääsetkö radan kastumatta? Uskaltaudutko hyppäämään hyppytornista? Valloitatko jokisuiston suurimman jäävuoren?

Vesipuistossa nauraa, nauttii ja itseään haastaa monen ikäiset vesipedot! Tule siis kokeilemaan Oulun uutta vesipuistoa!

Kuitenkin alle 10v sekä uimataidottomat lapset vain vanhempien seurassa ja alle 6-vuotiaat eivät pääse puistoon ollenkaan turvallisuussyistä!

Aukioloajat kesä 2021 (aukioloajat voivat muuttua)

Juhannukseen asti:

Arkisin 15.00 – 19.00

Viikonloppuisin 12.00 – 20.00

Juhannus 25.-27.6. SULJETTU

29.-30.6. 10.00-20.00

Heinäkuu

Joka päivä 10.00 – 20.00

Elokuu

1.-8.8.joka päivä 10.00-20.00

9.-21.8.

ma-pe 15.00-20.00

la-su 12.00-19.00

Puisto suljettu 22.8.21 eteenpäin

Poikkeukset!

 

 

Vesipuisto tulee palvelemaan läpi kesän.

Hinnasto:

Kertalippu 12€ (1 tunti)

Kertalippu sisältää kellutusliivit

Märkäpuku + narikka 5€

Perhelippu 40€ (sis. 4 henkilöä, märkäpuvut ja narikan) Lisähenkilöt 10€

Huom! Emme voi ottaa vastuuta säilytyksessä kadonneista tai vaurioituneista tavaroista

Vesipuistossa voimme järjestää myös yksityistilaisuuksia ja ryhmäaktiviteetteja! Näiden kanssa pyydämme ottamaan sähköpostilla yhteyttä minna@lappis.fi

Kohde sopii hyvin perheille, mutta myös aikuiset, pariskunnat, työporukat ja sisarusparvet viettävät täällä varmasti iloista aikaa yhdessä.

Pääsimme testaamaan Linnasaaren vesipuistoa päivää ennen avajaisia. Testausseurueeseen kuuluivat isä ja kolme poikaa (11, 17, 19 ja 43v). Etukäteen jännitti, miten puistossa tarkenee märkänä, kun vesi ei ole lämmitettyä ja sää oli pilvinen ja hieman tuulahteleva. Paikan päällä saimme kuitenkin aivan ensiksi hyvät, tukevat märkäpuvut ja kelluntaliivit päällemme, joten kylmästä ei tarvinnut sen koommin välittää. Märkäpuku myös suojaa patjojen saumojen hankauksilta, joten kannattaa ottaa tarjottu puku vastaan!

Vesipuisto on käytännössä veden päälle rakennettu voimistelurata. Kiipeämistä, hyppäämistä, tasapainoilua ja riippumista oli yllin kyllin, joten pari tuntia toimintaa otti ainakin aikuistestaajasta mehuja irti kiitettävästi. Jokainen vieras voi onneksi itse määrittää, kuinka kovaa ja korkealle haluaa ponnistella. Liukumäet, hyppypaikat ja tasapainoiluradat olivat mieleen nuorisolle, eikä parin tunnin aikana tainneet tulla kännykkäpelit mieleen kenellekään. Parasta oli yhdessä tekeminen ja iloinen leikki, jossa ikäerot tasoittuvat. Veden äärellä kuuli ja tuli päästäneeksi monet naurut.

Vesielementistä huolimatta puisto tuntui hyvin turvalliselta uimataitoiselle. Henkilökunta oli lähellä ja valppaana ja patjojen reunukset ovat täynnä kädensijoja. Puvut ja liivit kelluttavat tehokkaasti ja kääntävät automaattisesti oikeaan asentoon vedessä (siis päässä sijaitsevat ilma-aukot veden yläpuolelle). Fyysisyyden takia aivan pienimmät (tai suurimmat!) saattavat väsähtää nopeasti. Kannattaa ottaa syötävää ja juotavaa mukaan itkupotkuraivareiden ensihoidoksi. Kohde sopii hyvin perheille, mutta myös aikuiset, pariskunnat, työporukat ja sisarusparvet viettävät täällä varmasti iloista aikaa yhdessä.

Janne Koskela