Kesä 2020 on meille testikesä. Ryhmäkoot, ikärajat, hinnat ja kestot voivat muuttua. Rannassa olevat tilat ovat tänä kesänä hieman vajavaiset ja palvelussa voi ilmetä pieniä kuoppia matkan varrella. Tavoitteena on saada kaikki tarvittava tieto jotta kesällä 2021 vesipuisto avataan täydessä loistossaan 🙂 Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä rannassa, mutta nehän eivät niin haittaa kun pääsee vesipuistoon MELSKAAMAAN ! 😀 

Vesipuisto Oulun Linnansaaressa

Mikä onkaan parempaa kuin lähteä pitämään hauskaa veden päälle rakennettuun ninjaratamaiseen vesipuistoon? Pääsetkö radan kastumatta? Uskaltaudutko hyppäämään hyppytornista? Valloitatko jokisuiston suurimman jäävuoren?

Vesipuistossa nauraa, nauttii ja itseään haastaa monen ikäiset vesipedot! Tule siis kokeilemaan Oulun uutta vesipuistoa!

Vesipuisto soveltuu kaiken ikäisille. Kuitenkin alle 10v sekä uimataidottomat lapset vain vanhempien seurassa!

Vesipuisto avataan lauantaina 25.7 klo 10.00

Pyrimme pitämään vesipuistoa auki kesäkaudella päivittäin koulujen alkuun saakka. Tässä voi esiintyä poikkeuksia.

Tämän hetken tiedossa olevat aukioloajat

Keskiviikko 19.8 15.00-19.00
Torstai 20.8 15.00-19.00
Perjantai 21.8 15.00-19.00
Yksityistilaisuus 17.00-19.00
Lauantai 22.8 12.00-18.00
Sunnuntai 23.8 12.00-18.00

Teknisistä ongelmista johtuen poistimme varauskalenterin käytöstä. Vesipuistoon pääset siis tulemalla paikan päälle 🙂

Tavoitteenamme on pitää puisto auki päivittäin aina koulujen alkuun saakka. Tämän jälkeen tavoitteena on pitää puistoa auki iltapäivisin sekä viikonloppuisin.

Hinnasto:

Kertalippu 12€ (1 tunti)

Privaattitunti 250€ (max. 30 osallistujaa)

Hinta sisältää tarvittavat varusteet (kellutusliivit sekä halutessa märkäpuvut) sekä vaatteiden säilytyksen. Huom! Emme voi ottaa vastuuta säilytyksessä kadonneista tai vaurioituneista tavaroista

Vesipuistossa voimme järjestää myös yksityistilaisuuksia ja ryhmäaktiviteetteja! Näiden kanssa pyydämme ottamaan sähköpostilla yhteyttä minna@lappis.fi

Kohde sopii hyvin perheille, mutta myös aikuiset, pariskunnat, työporukat ja sisarusparvet viettävät täällä varmasti iloista aikaa yhdessä.

Pääsimme testaamaan Linnasaaren vesipuistoa päivää ennen avajaisia. Testausseurueeseen kuuluivat isä ja kolme poikaa (11, 17, 19 ja 43v). Etukäteen jännitti, miten puistossa tarkenee märkänä, kun vesi ei ole lämmitettyä ja sää oli pilvinen ja hieman tuulahteleva. Paikan päällä saimme kuitenkin aivan ensiksi hyvät, tukevat märkäpuvut ja kelluntaliivit päällemme, joten kylmästä ei tarvinnut sen koommin välittää. Märkäpuku myös suojaa patjojen saumojen hankauksilta, joten kannattaa ottaa tarjottu puku vastaan!

Vesipuisto on käytännössä veden päälle rakennettu voimistelurata. Kiipeämistä, hyppäämistä, tasapainoilua ja riippumista oli yllin kyllin, joten pari tuntia toimintaa otti ainakin aikuistestaajasta mehuja irti kiitettävästi. Jokainen vieras voi onneksi itse määrittää, kuinka kovaa ja korkealle haluaa ponnistella. Liukumäet, hyppypaikat ja tasapainoiluradat olivat mieleen nuorisolle, eikä parin tunnin aikana tainneet tulla kännykkäpelit mieleen kenellekään. Parasta oli yhdessä tekeminen ja iloinen leikki, jossa ikäerot tasoittuvat. Veden äärellä kuuli ja tuli päästäneeksi monet naurut.

Vesielementistä huolimatta puisto tuntui hyvin turvalliselta uimataitoiselle. Henkilökunta oli lähellä ja valppaana ja patjojen reunukset ovat täynnä kädensijoja. Puvut ja liivit kelluttavat tehokkaasti ja kääntävät automaattisesti oikeaan asentoon vedessä (siis päässä sijaitsevat ilma-aukot veden yläpuolelle). Fyysisyyden takia aivan pienimmät (tai suurimmat!) saattavat väsähtää nopeasti. Kannattaa ottaa syötävää ja juotavaa mukaan itkupotkuraivareiden ensihoidoksi. Kohde sopii hyvin perheille, mutta myös aikuiset, pariskunnat, työporukat ja sisarusparvet viettävät täällä varmasti iloista aikaa yhdessä.

Janne Koskela

Kesä 2020 on meille testikesä. Ryhmäkoot, ikärajat, hinnat ja kestot voivat muuttua. Myös rannassa olevat tilat ovat tänä kesänä hieman vajavaiset. Tavoitteena on saada kaikki tarvittava tieto jotta kesällä 2021 vesipuisto avataan täydessä loistossaan 🙂 Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä rannassa, mutta nehän eivät niin haittaa kun pääsee vesipuistoon MELSKAAMAAN ! 😀