Wingfoil starttipaketit

Valikoimistamme löydät aivan kaiken niin leijasurffin tai wingfoilin aloittamiseen. Tämä sivu on omistettu kesän starttipaketeille tilanteissa missä sinulla on jo leija tai wing, mutta haluat hankkia kesään liittyvät varusteet. Valikoima on laaja ja tarjouksemme erittäin hyviä. Lue alta ohjeet starttipaketin kasaukseen jotta saat kaiken hyödyn pakettitarjouksistamme!

Wingfoil starttipakettitarjoukset & alennuskoodit

Starttipakettitarjoukset:

Ostaessasi vähintään laudan ja foilin, tarjoamme sinulle veloituksetta isokokoisen harjoittelulaudan 1½ kuukaudeksi veloituksetta käyttöösi. Lisää tuote ostoskoriin ja käytä alennuskoodia ”superstartti-wingfoilaukseen”

Ostaessasi laudan, hydrofoilin, märkäpuvun sekä tossut saat Ulappa liivit ja ION Hardcap 3.2 kypärän veloituksetta. Liivin kohdalla käytä alennuskoodia ”wing-startti-liivit” ja kypärälle ”wing-startti-hardcap

HUOM! Syöttäessäsi useita alennuskoodeja sinun tulee syöttää ne yksitellen tilauksen viimeistelyssä.

Tästä löydät ohjeet wingfoil starttipaketin kasaamiseen sekä alennuskoodit ja ohjeet etujen saamiseen. Jos et jaksa sen suuremmin lukea, löydät tämän sivun alta videon jossa käymme nämä kaikki tarkemmin läpi.

Lauta

Wingfoilauksen aloituksessa laudan koko on kriittinen tekijä. Sopivan laudan valinnassa tärkeää on varmistaa riittävä kelluvuus. Yleisenä ohjeena on, että lauta olisi vähintään 25 litraa oman painon päälle, jotta aloittaminen olisi helpompaa. Jos aloittajan paino on esimerkiksi 75 kg, noin 100 litran lauta on sopiva. Mutta mikäli lajin aloittaminen on mahdollista vielä isommallakin laudalla tekee se aloittamisesta paljon helpompaa.

Ostaessasi meiltä starttipaketin (minimissään lauta + hydrofoil) saa veloituksetta isokokoisen ilmatäytteisen laudan 1½ kuukaudeksi lainaan.

Alennuskoodit lautoihin joissa ei ole erillistä tarjoushintaa:

Hydrofoil

Hydrofoilin kohdalla on hyvä aloittaa isommilla siivillä. Suuremmat siivet, kuten SABin Tortuga 1250 tai 1100 tarjoavat paremman vakauden ja helpomman aloituksen. Siivet, joiden pinta-ala on 2000 cm² tai enemmän, ovat erinomainen valinta aloittelijalle, sillä ne tekevät lajin aloittamisesta keveissä tuulissa helpompaa.

Alennuskoodit foileihin joissa ei ole erillistä tarjoushintaa:

Märkäpuku

Märkäpuku on olennainen varuste wingfoilaukseen, erityisesti Suomessa. Suositeltu paksuus on 5 mm, joka sopii hyvin useimpiin olosuhteisiin ja kattaa suurimman osan kaudesta. Jos haluat lisämukavuutta, harkitse 6 mm pukua integroidulla hupulla kylmille keleille ja 3–4 mm pukuja kesän lämpimille päiville. Jos haluat tehdä parhaan mahdollisen valinnan märkäpuvun kanssa, suosittelemme katsomaan tämän ostajan opas videon

Tossut

Tossut ovat myös tärkeä osa varustusta, erityisesti suojaamaan jalkoja teräviltä foilin reunoilta ja kylmiltä vesiltä. Hyvä yleisvalinta on 6/5 mm tossu, joka tarjoaa riittävän suojan ja lämpimyyden. Kesäkäyttöön sopii 3 mm tossu. Tossujen valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös kestävyys ja suojaus, sillä wingfoilauksessa liikutaan usein eri maastoissa.

Hanskat

Wingfoilauksessa hanskat ovat haastava varuste, koska puristusvoima on säilytettävä. Hyvä valinta ovat IONin Arctic Mitten tai Lobster Mitten, jotka tarjoavat lämpöä ilman, että ote heikkenee. Hyvät hanskat mahdollistavat myös pitkät sessiot ilman käsien väsymistä tai kylmettymistä.

Huppu

Huppu voi olla hyödyllinen kylmemmillä keleillä. 6 mm puku integroidulla hupulla tarjoaa saumattoman suojan, mutta erilliset hupulliset paidat ovat myös käteviä. Huppu tuo lisälämpöä ja suojaa, ja se on erityisen hyödyllinen syksyisin ja keväisin.

Liivit

Turvallisuuden kannalta kelluntaliivit ovat suositeltavia. Wingfoilauksessa käytetään usein impact-liivejä, jotka tarjoavat sekä kelluttavuutta että iskusuojauksen. Ne ovat tiiviisti istuvia ja tarjoavat lisäsuojaa kaatumisten varalta.

Kypärä

Kypärä on välttämätön varuste suojaamaan päätä mahdollisilta iskuilta ja kaatumisilta. Kypärän valinnassa on tärkeää, että se on mukava ja tarjoaa riittävän suojan.