Wingfoilauksen maailma on avautunut minulle viime aikoina, ja haluan jakaa kokemukseni muiden lajista kiinnostuneiden kanssa. Vaikka olen viettänyt kaksi vuosikymmentä eri tuulilajien parissa, wingfoilauksen aloittaminen toi mukanaan uusia haasteita ja oppimiskokemuksia.

Taustani

Olen aina ollut innokas tuulilajien harrastaja. Viimeiset kesäkaudet olen keskittynyt leijan ja foil laudan kanssa ajelemiseen. Kuitenkin tänä kesänä päätin kokeilla jotain uutta: wingfoilauksta. Valitsin Sharkin pumpattavan foil laudan, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille. Yhdistettynä Sabfoilin WM1250 etusiiven ympärille rakentuneeseen foiliin sekä 6,5 neliön Duotone Slick wingiin, sain kasaan ensimmäisen wing foil -setin.

Kokemukseni Shark Wingfoil 5´8 laudasta

Ensinnäkin, laudan pehmeys on ollut yllättävän suuri etu. Olen huomannut, että se on ollut ystävällinen polvilleni, erityisesti kun olen kaatunut tai yrittänyt nousta laudalle. Tämä on ollut erityisen tärkeää minulle, sillä wingfoilauksen aloittaminen on tuonut mukanaan monia kaatumisia ja uusia haasteita.

Teknisesti lauta on ollut helppo käyttää. Siipiosan kiinnittäminen lautaan neljän pultin avulla on ollut yksinkertaista, ja olen arvostanut laudan kantokahvoja, jotka ovat tehneet siitä helpon liikutella vedessä. Lisäksi olen huomannut, että lauta irtoaa vedestä neutraalisti. Se ei tartu vedenpintaan, mikä on auttanut minua pääsemään siivelle helpommin.

Yksi yllättävä etu on ollut laudan jämäkkyys. Vaikka se on pumpattava, se ei notku painoni alla. Olen myös huomannut, että kun kaadun ja puomi osuu lautaan, en ole ollut yhtä huolissani vaurioista kuin olisin ollut kovalla laudalla.

Kaiken kaikkiaan Shark Wingfoil 5´8 lauta on ollut minulle erinomainen valinta. Se on auttanut minua pääsemään alkuun wingfoilauksessa ja antanut minulle luottamusta jatkaa harjoittelua.

Lainausprosessin edut

Wingfoilauksessa on tärkeää, että minulla on oikeat varusteet. Shark Wingfoil 5´8 lauta on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, ja sen lainaaminen on ollut minulle erinomainen ratkaisu. Lainausprosessi antoi minulle mahdollisuuden kokeilla lajia ilman suurta taloudellista sitoumusta. Se auttoi minua välttämään virheostokset ja säästämään rahaa.

Lopuksi

Wingfoilauksen aloittaminen on ollut minulle haastavaa, mutta oikeilla varusteilla ja asenteella se on ollut erittäin palkitsevaa. Olen oppinut paljon ja olen innoissani jatkamaan matkaani wingfoilauksen parissa. Jos olet kiinnostunut wingfoilauksesta, suosittelen kokeilemaan Shark Wingfoil 5´8 laudan lainaamista ja jakamaan omia kokemuksiasi muiden kanssa.