Tervetuloa yhteen Suomen upeimmista kiterannoista!

Yyteri tarjoaa yhden Suomen parhaista paikoista leijasurffin oppimiseen ja harrastamiseen. Kilometrien mittainen matala ja kivetön ranta on juuri sitä mitä harrastuspaikalta haluat! Tämän lisäksi Yyterin rannat eivät oikeastaan koskaan ole ruuhkaisia. Osaltaan tämä johtuu, että Yyteriin on vähän matkaa, mutta enimmäkseen siitä, että tilaa vaan on ja reilusti!

Koulutus Porissa

Yyterissä tarjoamme usean tasoista koulutusta lajin parissa. Pääkouluttajana kesällä 2021 toimii ulkomailla useita vuosia kouluttanut Jani Matomäki ja Janin kanssa koulutushommissa tulet tapaamaan myös Ainon, Tapanin ja kitekoira MÖRÖN!

Mikäli olet talvella aloittanut leijahiihdon suosittelemme sinulle n. 2h kestoista lumelta vesille kurssia. Tällä kurssilla keskitymme talvella saatujen taitojen siirtämisestä vesille.

Mikäli olet uusi lajin parissa suosittelemme leijasurffauksen peruskurssia. Tällä n.8h kestävällä kurssilla saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot lajin itsenäiseen harrastamiseen.

Tämän lisäksi tarjoamme monen tasoista jatko-opetusta jo lajin parissa oleville olipa kyseessä ajoasennon kehittäminen, korkeammat hypyt tai surffilaudan haltuun otto vesillä!

Tutustu kursseihin ja varaa ne helposti verkkokaupassamme!

 

Haluatko tietää enemmän kursseista? Ota yhteyttä!