**Artikkelin lopussa 31.1.2024 asti voimassa olevat alennuskoodit**

Meillä Lappiksella on ilo ilmoittaa, että vuoden 2024 alusta alkaen olemme aloittaneet yhteistyön Flysurferin kanssa.

Flysurferin innovatiiviset ja teknisesti edistykselliset leijat täydentävät loistavasti meidän jo olemassa olevaa tuotevalikoimaamme. Yhdessä Flysurferin kanssa olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaat mahdolliset varusteet ja kokemukset niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille.

Miten Flysurferin leijat täydentävät Lappiksen jo olemassa olevaa tuotevalikoimaa?

Harri Rautava: “Flysurfer on se viimeinen pala, joka täydentää meidän kattauksen. Meillä on jo alan johtavat merkit ilmatäytteisissä leijoissa ja muissa kite, wingfoil ja SUP-lautaillu varusteissa, mutta Flysurfer tuo mukaan patjaleijat, jotka ovat erityisen tärkeitä talvella harrastettavassa leijahiihdossa.”

Harri lentää Jerisjärvellä. Kuva: Tomi Tähti

Mikä tekee Flysurferin leijoista erityisiä verrattuna muihin markkinoilla oleviin merkkeihin?

Antti Eerolainen, Pallaksella. Kuva: Ville Pääkkönen

Antti Eerolainen: “Flysurfer on kehittänyt patjaleijoja yli 20 vuotta ja on saavuttanut markkinajohtajan aseman. Heidän asemansa perustuu jatkuvaan panostukseen patjaleijojen kehittämiseksi, samalla huolehtien tuotteen teknisestä laadusta ja kattavasta valikoimasta.”

Millä tavoin Flysurferin leijat tukevat leijahiihdon ja leijasurffauksen kehitystä Suomessa?

Harri Rautava: “Flysurferin kattaus ja Antin tietotaito patjaleijoista mahdollistavat, että voimme nyt tukea leijahiihdon ja leijasurffauksen kehitystä Suomessa, erityisesti tuntureilla ja talvisilla vesistöillä liikkumisen osalta.”

Minkälainen on Flysurferin rooli leijahiihdon ja leijasurffauksen tulevaisuudessa Suomessa?

Antti Eerolainen: “Uskon, että Flysurferin myynti patjaleijasektorilla kasvaa entisestään. Vesikäyttö, erityisesti hydrofoileilla, lisääntyy, mikä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa leijatoimintaa Suomen sisävesillä.”

Minkälaisena näet Lappiksen ja Flysurfferin yhteistyön tulevaisuudessa?

Antti Eerolainen: “Lappis on ollut Suomen leijamarkkinassa näkyvin toimija. Heidän työnsä lajin eteen on korvaamatonta. Näen, että Lappis tulee olemaan FS:lle merkittävä jälleenmyyjä ja markkinointikanava, joka lisää FS:n brändin arvoa.

Flysurfer tuotteet nyt saatavilla Lappiksen verkkokaupassa

Flysurferin tuotteet ovat nyt tilattavissa suoraan Lappiksen verkkokaupasta. Yhteistyömme avauksen kunniaksi haluamme tarjota teille erityisen etuuden: kaikki single skin leijat ovat nyt saatavilla 10% alennuksella ja suljetut patjaleijat 13% alennuksella. Tämä ainutlaatuinen tarjous on voimassa 31.1.2024 asti.

Käytä alennuskoodeja fs-singleskin single skin leijoille ja fs-suljetutpatjat suljetuille patjaleijoille nauttiaksesi tästä tarjouksesta. Älä missaa tätä tilaisuutta päivittää varusteesi ja kokea Flysurferin laatu

Tutustu valikoimaamme ja tee tilauksesi jo tänään. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinulle sopivat leijat ja varusteet, jotta voit nauttia leijailusta täysin siemauksin. Jos siis tarvitset mitään apua leijan valintaan, elä epäröi ottaa meihin yhteyttä vaikka allaolevan whatsapp painikkeen kautta :)