Vuokraa laadukas kajakki ja lähde seikkailuun Oulun vesistöissä

Etsitkö kajakki vuokrausta Oulun alueella? Lappiksen kajakkivuokraamo Oulussa tarjoaa sinulle laadukkaat vuokrakajakit ja kanootit, jotka sopivat kaiken tasoisille melojille. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi meloja, meiltä löydät sopivan kajakin jokaiseen tarpeeseen.

Melontaretki auringonlaskun aikaan

Kajakki vuokrauksen tiedot

  • Hinnat: Vuokraushinnasto on seuraava: 1 tunti 25€, 2 tuntia 35€, päivä 50€, viikonloppu 100€, viikko 200€.
  • Varusteet: Kajakin ja melan lisäksi vuokraushinta sisältää kelluntaliivit ja kännykän kuivapussin.
  • Perehdytys: Jokainen melonta vuokraus sisältää perehdytyksen lajin pariin. Käymme läpi lajin tekniikkaa, kuinka meloa ja kuinka välttää kaatumiset, ja suosittelemme aina olosuhteiden mukaan parasta reittiä vesistöön.

En ole ennen melonut, voinko silti vuokrata kajakin?

Kyllä voit! Me Lappiksella olemme valikoineet kajakkimme erityisesti tarjoamaan matalan kynnyksen kokemuksen melonnan maailmaan. Kajakkimme ovat suunniteltu niin, että ne ovat vakaita ja helppoja käsitellä, mutta silti tarpeeksi ketteriä tarjoamaan miellyttävän melontakokemuksen. Kaatuminen on hyvin harvinaista, joten voit tuntea olosi turvalliseksi vesillä.

Jokainen vuokraaja saa meiltä perusteellisen perehdytyksen melontaan. Käymme läpi melontatekniikkaa, turvallisuusnäkökohtia ja suosittelemme olosuhteiden mukaan parasta reittiä vesistöön. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen, olitpa sitten ensikertalainen tai kokeneempi meloja.

Jos haluat kokeilla melontaa ohjatusti, suosittelemme osallistumaan avoimille ohjatuille viikkoretkillemme. Näillä retkillä kokenut ohjaajamme on mukana koko retken ajan, tarjoten opastusta ja tukea. Tämä on erinomainen tapa tutustua melontaan turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä.

Missä vuokraamo sijaitsee?

Lappiksen operoima Oulun Melontakeskus sijaitsee aivan Oulun keskustan kupeessa, idyllisellä Linnansaaressa. Täältä löydät meidät helposti, valmiina tarjoamaan sinulle unohtumattoman melontakokemuksen Oulun vesistöissä.

Tutustu Oulun jokisuiston salaisuuksiin meloen

Haluatko kokea Oulun vesistöt uudella tavalla? Tutustu artikkeliimme ”Tutustu Oulun Jokisuiston Salaisuuksiin Meloen – 5 Upeaa Reittiä Odottavat Löytäjäänsä”, jossa esittelemme viisi upeaa melontareittiä Oulun alueella. Tämä artikkeli tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä seuraavalle melontaseikkailullesi.

Ohjatut melontaretket ryhmille

Tarjoamme tilauksesta ohjattuja melontaretkiä, jotka ovat ihanteellisia työhyvinvointi- ja virkistyspäiville tai muihin ryhmätapahtumiin. Kokeneiden ohjaajiemme johdolla retket ovat turvallisia, opettavaisia ja viihdyttäviä, tarjoten ainutlaatuisen tavan nauttia Oulun vesistöistä yhdessä. Lue lisää melontaretkistä ja ota yhteyttä, niin räätälöidään teille unohtumaton melontaseikkailu!

Melontakurssit Oulussa

Oletko kiinnostunut oppimaan melonnan perusteet? Tarjoamme myös melontakursseja Oulun alueella, jotka on suunniteltu antamaan sinulle vankan pohjan lajin harrastamiseen.

Varaa kajakkisi nyt Oulussa

Ota yhteyttä ja varaa oma kajakkisi tänään. Lappis on sinun melontaseikkailukumppanisi Oulussa. Tutustu melonta vuokraukseen verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.