SUP-lautojen vuokraus Oulun Linnansaaressa. Vuokraa SUP-lauta ja tule nauttimaan kesäisestä jokisuistosta.

Lappiksen SUP-lautavuokrauksessa on tarjolla laadukas ja monipuolinen lautavalikoima, joka on suunniteltu tekemään SUP-lautailusta saavutettavaa kaikille. Tukevat sup-laudat ovat erityisesti valikoitu tarjoamaan matalan kynnyksen pääsyn lajin pariin, mikä tekee niistä ihanteellisia myös aloittelijoille. Lautojemme vakaus ja helppokäyttöisyys varmistavat, että voit nauttia SUP-lautailusta turvallisesti, vaikka kokemusta lajista ei ennestään olisikaan.

Vuokraukseen sisältyy kaikki tarvittava varustus, kuten karkuremmi, melontaliivit ja vedenpitävä kännykkäpussi, joten varustetasomme tukee turvallista ja huoletonta nautiskelua Oulun vesistöissä. Eikä siinä kaikki – panostamme laadukkaaseen kalustoon aina meloista alkaen, tarjoten hiilikuituiset melat jokaiselle laudalle. Nämä huippuluokan melat takaavat tehokkuuden ja mukavuuden jokaisella melanvedolla.

Valitse meiltä sopiva SUP-lauta ja soveltuvat varusteet, ja lähde kokeilemaan tätä mukavaa lajia. Me Lappiksella olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen SUP-lautailusta, yhdistäen aktiivisuuden, rentoutumisen ja luonnonläheisyyden ainutlaatuisella tavalla.

Linnansaari ja Oulun jokisuisto kutsuvat SUPpailemaan kaiken tasoiset harrastajat

Luo virkistyspäivä kokonaisuus Lappiksen ja yritysyhteistyökumppaneiden kanssa

Oulun jokisuisto tarjoaa täydellisen ympäristön SUP-lautailuun, houkutellen lajin ystäviä sen suojaisuudella ja ainutlaatuisella luonnolla. Suistoalueen vesi on tyyni, aaltoja ei ole, ja reitit voi valita tuulensuojaisesti, mikä tekee alueesta erityisen turvallisen ja helposti lähestyttävän, sopien niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin suppaajille.

Linnansaaren ja suiston saaret sekä salmet tarjoavat tutkittavaa loputtomiin, inspiroiden suppailijoita palaamaan yhä uudelleen. Harri, Lappiksen SUP-vuokraamon perustaja (lue yksi ensimmäisistä haastatteluista vuodelta 2014), löysi itse tämän paikan ja sen monimuotoisen reitistön, joka sytytti hänessä kipinän suppailuun niin vahvasti, että harrastuksesta kasvoi lopulta ammatti. Jokisuisto tarjoaa reittejä lyhyistä lenkeistä koko päivän mittaisiin seikkailuihin, joten jokainen voi valita itselleen sopivan matkan.

Kattava perehdytys – Tekniikka, turvallisuus ja reitit

Vuokraamalla SUP-laudan meiltä saat enemmän kuin vain välineen suppailuun; tarjoamme kattavan perehdytyksen, joka tekee retkestäsi paitsi turvallisen, myös unohtumattoman. Oman harrastustaustamme myötä haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa parhaan kokemuksen vedellä, ja siksi jokaiseen vuokraukseen sisältyy perusteellinen opastus SUP-lautailun tekniikoihin ja turvallisuuteen.

Lataa isompi (PDF) versio reittikartasta klikkaamalla kuvaa

Henkilökuntamme varmistaa, että sinä perehdyt lajin saloihin kunnolla ja saat käyttöösi kaikki tarvittavat tiedot ja vinkit. Tämä valmistaa sinut nauttimaan suppailusta täysin rinnoin, turvallisesti ja itsenäisesti. Lisäksi annamme sinulle personoidut reittivinkit, jotka valitsemme päivän sääolosuhteiden ja suunnitellun retken pituuden mukaan. Näin voit valita reitin, joka sopii parhaiten sinun toiveisiisi ja taitotasoon – olitpa sitten ensikertalainen tai kokeneempi suppailija. Jos haluat saada superstartin heti alusta, voit tutustua lajiin ennalta jo kattavan opetussivustomme kautta.

Laadukas SUP-lautojen valikoima jokaiselle taitotasolle

Lappis on vuokraamon lisäksi myös Suomen johtava SUP-lautojen maahantuoja, ja syvällisen asiantuntemuksemme ansiosta tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman niin vuokraamolla kuin myynnissä. Meiltä löytyy sup-lautoja jokaiseen tarpeeseen: erittäin leveistä joogalautoihin, jotka tarjoavat vakauden meditatiivisiin harjoituksiin vesillä, aina aerodynaamisiin ja nopeisiin racelautoihin, jotka vievät kokeneemmatkin harrastajat vauhdin huumaan. Kattava valikoimamme varmistaa, että jokainen, olipa sitten aloittelija tai kokenut suppaaja, löytää meiltä täydellisesti soveltuvan laudan ja melan. (HOX! Jos innostuit lajista, tämän linkin kautta pääset tutustumaan kattavaan SUP-lautojen ostajan oppaaseen.)

SUP-laudan vuokraushinnasto

SUP-lautojen vuokrausajat alkavat meillä yhdestä tunnista, antaen sinulle mahdollisuuden valita juuri tarpeisiisi sopivan ajan. Olipa kyseessä tunnin testaus tai viikon kestävä kesälomaseikkailu, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

  • 1 tunti: 25€
  • 2 tuntia: 35€
  • Koko päivä: 50€
  • Viikonloppu: 100€
  • Viikko: 200€

Mikäli päätät vuokrauksen jälkeen, että haluaisit omistaa SUP-laudan, hyvitämme 70% vuokraushinnasta laudan ostohinnasta.

Vuokrauspaikat – Linnansaari Oulussa, Pikkulahti Raahessa ja Hietasaaren uimaranta Vaasassa

Voit vuokrata SUP-lautojamme kahdesta upeasta sijainnista:

  • Oulun melontakeskus, Linnansaari, Oulu: Täydellinen paikka nauttia luonnonkauniista maisemista ja rauhallisesta vesistöstä.

  • Hietasaari Beach Club/Vaasan vesipuisto, Hietasaaren Uimaranta, Vaasa: Ihanteellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää SUP-lautailun ja uimarannan ilot.

Yhteystiedot vuokraukseen

Mikäli haluat vuokrata SUP-laudan ja kokeilla tätä mukavaa sekä suosittua lajia, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta. Tutustu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin, tee valintasi ja varaa oma aikasi suoraan verkosta!

Myös ohjattuja retkiä ryhmille ja yksityisille

Järjestämme ohjattuja SUP-lautailuretkiä sekä ryhmille että yksityishenkilöille. Nauti ammattitaitoisen oppaan johdolla järjestetystä suppailusta, kokeilemaan tätä mukavaa ja suosittua lajia turvallisesti ja opastetusti. Lisätietoja ohjatuista retkistämme ja niiden varauksesta löydät tästä linkistä.

Yleisimmin kysytyt kysymykset SUP-lautojen vuokrasta

1. Miten voin vuokrata SUP-laudan?

VUOKRAA SUP-LAUTA: Voit vuokrata SUP-laudan varausjärjestelmämme kautta. Valitse haluamasi ajankohta, lautojen määrä ja nauti suppailusta!

2. Mitä tarvikkeita tarvitsen SUP-lauta vuokrauksen yhteydessä?

Sup-lautavuokraus sisältää kaiken tarvittavan, kuten laudan, melan, karkuremmin, kelluntaliivin ja vedenpitävän kännykkäpussin. Halutessasi meillä on myös tarjolla märkäpukuja mikäli haluat varmistaa lämpimyyden tai pistää vesillä aivan ranttaliksi :)

3. Onko SUP-lautoja saatavilla eri kokoja?

Sup-lautoja on yleensä saatavilla eri kokoisina ja muotoisina. Henkilökuntamme valitsee sinulle soveltuvan sup-laudan ja pääset nauttimaan suppailusta kesäkaudella Oulun Linnansaaressa tai muissa kohteissamme.

4. Miten pukeutua SUP-lautailemaan?

Pukeudu SUP-lautailuun kevyesti, ikään kuin lähtisit kesäpäivänä kevyeen ulkoiluun. Uimavaatteet ovat ihanteelliset lämpimänä kesäpäivänä.

5. Voiko SUP-laudalla mennä useampia henkilöitä?

Laudat ovat kantavia, ja kaksi henkilöä voi helposti mennä samalla laudalla. Tarjolla on myös suurempia lautoja, kuten family ja MEGA SUP-laudat, useammalle henkilölle.

6. Voinko ottaa SUP-laudan mukaan?

Kyllä, ilmatäytteiset laudat ovat helppoja kuljettaa mukana repussa tai auton kattotelineillä, sopivat erinomaisesti esimerkiksi juhannuksen viettoon.

7. Voiko SUP-laudalla kalastaa?

Totta kai voit! SUP-laudalta kalastaminen on mahdollista ja erityisen nautinnollista suojaisilla jokisuiston vesillä. Käytännöllisen kalastuskokemuksen takaamiseksi voi ottaa mukaan pienen, kokoontaittuvan jakkaran.