Tutustu ohjattuihin SUP-lautaretkiimme – Täydellinen valinta ryhmille ja yksityisille

Lappiksen ohjatut SUP-lautaretket tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä Oulun ja Vaasan upeissa vesistöissä. Olipa kyseessä yrityksen työhyvinvointipäivä, polttarit tai yksityinen seikkailu, meidän retkemme ovat täydellinen tapa kokea SUP-lautailun ilo.

SUP-lautailu ryhmille – Yhdessä vesille

Meidän SUP-lautaretkemme soveltuvat erinomaisesti ryhmille. Oulussa ja Vaasassa järjestämämme retket tarjoavat unohtumattomia kokemuksia, olitpa sitten osa suurta yritystä tai pienempää yhteisöä. Jokainen retki räätälöidään ryhmänne tarpeiden mukaan, varmistaen, että kaikki nauttivat täysin siemauksin.

Oulu – Linnansaari ja muut Oulun alueen vesistöt

Oulussa retkemme lähtevät usein Linnansaaresta, mutta voimme järjestää retkiä myös muilla vesistöillä asiakkaan toiveiden mukaan. Oulun melontakeskuksen ansiosta pystymme kuljettamaan laudat helposti toivottuun paikkaan, tarjoten sinulle mahdollisuuden kokea Oulun alueen parhaat vesistöt.

Vaasa – Upeat rannikkomaisemat

Vaasassa SUP-lautaretkemme tarjoavat upeita rannikkomaisemia ja ainutlaatuisia elämyksiä. Vaasan retket järjestetään Hietasaari Beach Clubilta, mutta pyrimme jatkossa lisäämään mahdollisuutta tuoda kalustomme haluamaasi paikkaan Vaasan alueella.

Koulutetut ohjaajat ja räätälöidyt reitit

Jokaisella retkellämme koulutetut ohjaajamme varmistavat, että kaikki osallistujat voivat keskittyä nauttimaan lajista ja luonnosta. Ohjaajamme suunnittelevat reitin ryhmän vauhdin ja olosuhteiden mukaan, varmistaen, että jokainen pääsee nauttimaan parhaista paikoista ja kehittymään lajissa.

Lisäpalvelut – Ruokailusta saunomiseen

Retkiä voi täydentää erilaisilla lisäpalveluilla. Oulussa tarjoamme mahdollisuuden retkiruokailuun ja telttasaunomiseen, kun taas Vaasassa voit nauttia Hietasaari Beach Clubin tarjonnasta. Nämä lisäpalvelut tekevät retkestäsi vieläkin ikimuistoisemman.

Lisäaktiviteetit – Melonnasta läskipyöräilyyn

Haluatko yhdistää SUP-lautailun muihin aktiviteetteihin? Tarjoamme myös melontaa ja maastopyöräilyä, jotka täydentävät SUP-lautailukokemustasi. Tutustu melontaretkiimme ja läskipyöräilyyn lisätietojen saamiseksi. Tarjoamme myös monia muita aktiviteetteja, esim. retkeilyä ja luonnossa liikkumista.

Ryhmäkoko ja joustavuus

Meillä on erittäin joustava lähestymistapa ryhmäkokoihin. Minimiryhmäkokomme on 4 henkilöä, mutta voimme järjestää ohjatun retken myös pienemmälle ryhmälle, huomioiden että minimilaskutus on neljän henkilön edestä. Oulussa meillä on käytössä lähes 50 SUP-lautaa ja Vaasassa noin 20, joten pystymme palvelemaan suuriakin ryhmiä. Lisäksi yhdistelemällä muita lajejamme, kuten melontaa, läskipyöräilyä tai retkeilyä, voimme järjestää ohjattuja retkiä yli sadan hengen ryhmille.

Hinnasto

  • Kahden tunnin ohjattu retki: Oulun melontakeskukselta tai Vaasan Hietasaaresta – 49€/hlö
  • City to Beach Retki: Oulun melontakeskukselta Nallikariin – 65€/hlö
  • SUP-retki 30km säteellä Oulun keskustasta: 65-75€/hlö
  • Telttasauna: 250€/2 tuntia
  • Retkiruokailu: Alkaen 15€/hlö

Hinnat sis. alv

Lähetä tiedustelu ja aletaan suunnittelemaan retkeäsi

Olitpa järjestämässä yritystapahtumaa, juhlistamassa erityistä päivää tai vain etsimässä uutta seikkailua, Lappiksen SUP-lautaretket tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen. Täytä vain allaoleva lomake ja anna meidän huolehtia järjestelyistä, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan. Aivan sivun alalaidasta löydät tiedot myös meidän avoimista ohjatuista retkistä.