Ohjatut SUP-retket


Olipa kyseessä polttarit, yrityksen virkistyspäivä, yhdistyksen kesäjuhlat tai pientä speciaalia perheen kesken, on ohjattu SUP-retki tähän täydellinen valinta! Ensikertalainen saa nopeasti ja turvallisesti otteen SUP-lautailusta ammattitaitoisten ohjaajiemme avustuksella. Ohjatulla retkellä ei tarvitse miettiä kelloa tai pohtia, pääseeköhän jostain paikasta läpi. Ohjaajamme pitävät huolen, että tahti ja reitti on ryhmälle soveltuva.

Safari-retkiä järjestetään useissa paikoissa, ja osa safareista on sellaisia, joissa rantaudutaan eri paikkaan kuin mistä on lähdetty. Ohjatut SUP-retket sisältävät aina kaikki tarvittavat varusteet. Viileää tai sateista säätäkään ei tarvitse pelätä, sillä vuokraamoltamme löytyy todella lämpimiä ION märkäpukuja (sisältyvät hintaan). Ne takaavat sen, että vilu ei tule, olipa keli mikä tahansa.

Oulun ja Oulun lähialueen lisäksi järjestämme retkiä Raahessa ja Raahen lähialueella. Tällä alueella retket toteuttaa tytäryhtiömme Botnia Outdoor. Voit silti varata ja tiedustella näitäkin retkiä kauttamme.

Tilausretkien lisäksi kesäkaudella tarjoamme useita avoimia safareita, joihin voit osallistua yksin, pareittain tai isommallakin porukalla. Tutustu tarkemmin avoimiin safareihin ja kursseihin alapuolelta.