Speedriding varusteet

Kauttamme saat Speedriding varusteet aina helpoista aloitteleville sopivista todella suorituskykyisiin malleihin.

Siipi:

Siivissä toimimme tunnetun Level Wings merkin virallisena maahantuojana. Kauttamme saat kaikki Levelin varusteet huipputarjouksin. Tämän lisäksi olemme Flare Moustasche:n virallinen Pro Center joka on siipi kokeneille piloteille! Lisätietoja: https://www.lappis.fi/palvelut/flare-pro-partner/

Valjaat:

Hyvät valjaat ovat tärkeä osa varustepakettia. Näissä suosittelemme Level Fusion valjaita.

Sukset:

Riippuen harrastuspaikasta suksien ei välttämättä tarvitse olla erityiset. Jos lajia harrastetaan laskettelurinteessä (huomio tässä, että lajia pitää harrastaa siten, että ulkopuoliset eivät joudu vaaraan), käy siihen hyvin normaalit laskettelusukset. Muualla tuntureilla harrastaessa sukset, joilla voi hiihtää, ovat vahvasti suositeltavat.

Level Wings

Level Wings on speedriding/speedflying pioneerin ja maailman toiseksi paras speedriding kuski Francois Bon:n ja Malcom Woodin kanssa perustama merkki. Level Wings tarjoaa minisiivet ja speedsiivet jotka tarjoavat parasta mahdollista tuntumaa ja turvallisuutta.
Vaikka Levelin tavoitteena on tehdä siipiä jotka tarjoavat upeita elämyksiä harrastajalle on turvallisuus silti tuotekehityksen prioriteetti nr. 1.
Level on aito ”By Pilots, for Pilots” merkki ja me Lappiksella haluamme ehdottomasti työskennellä merkkien kanssa joiden takana ovat aidon intohimon omaavat tekijät!

Level Wingsin valikoimista löydät helpot ja rauhalliset Fizz siivet jotka eivät ole silti tylsiä ja tämän lisäksi myös suorituskykyisemmät FLAME mallit jotka soveltuvat kuskeille jotka etsivät erittäin suorituskykyistä siipeä!

Demoviikkoja Pallaksella keväällä 2023 ovat ainakin:

– Viikot 7-8 https://www.pallaskiteweek.com/ (11 – 26.2)

– Pääsiäinen ja sitä seuraava viikko 15 (7 – 16.4)

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä:harri.rautava@lappis.fi