Speedriding varusteet

Kauttamme saat Speedriding varusteet aina helpoista aloitteleville sopivista todella suorituskykyisiin malleihin.

Siipi:

Siivissä toimimme tunnetun Level Wings merkin virallisena maahantuojana. Kauttamme saat kaikki Levelin varusteet huipputarjouksin. Tämän lisäksi olemme Flare Moustasche:n virallinen Pro Center joka on siipi kokeneille piloteille!

Valjaat:

Hyvät valjaat ovat tärkeä osa varustepakettia. Näissä suosittelemme Level Fusion valjaita.

Sukset:

Riippuen harrastuspaikasta suksien ei välttämättä tarvitse olla erityiset. Jos lajia harrastetaan laskettelurinteessä (huomio tässä, että lajia pitää harrastaa siten, että ulkopuoliset eivät joudu vaaraan), käy siihen hyvin normaalit laskettelusukset. Muualla tuntureilla harrastaessa sukset, joilla voi hiihtää, ovat vahvasti suositeltavat.

Flare Moustache

Uuden lentotyylin alku. Moustache on ensimmäinen varjoliidin, jota ei voi vain ohjata vasemmalle ja oikealle, vaan voit myös sukeltaa alas kuten riippuliitimellä. Suunniteltu erityisesti rinnelentoa varten. Tunnetaan myös termillä parakite, joka viestii siitä, että tällä on leijamaisia ominaisuuksia ja soveltuukin erinomaisesti speedriding siiveksi.

Jos harkitset siipeä, niin on suositeltavaa tutustua Academy-videosarjaan ja manuaaliin:

https://www.youtube.com/@go.flare.global/videos

Parakiten käsittelytyyli poikkeaa monin tavoin muista varjoliitimistä. Manuaali täytyy lukea ennen lentämistä. 

Lappis on Suomen päässä Flaren Pro Partner. Meiltä löytyy demosiipiä kokeilua varten. Moustachen koot ovat 13, 15, 18 & 22. Tilaukset tehdään Flaren nettikaupassa. Ennen tilausta varmistetaan, että ostajalla on tarvittava määrä kokemusta lentämiseen ja saat alennuksen tilaukseen. 

Demoviikkoja Pallaksella keväällä 2023 ovat ainakin:

– Viikot 7-8 https://www.pallaskiteweek.com/ (11 – 26.2)

– Pääsiäinen ja sitä seuraava viikko 15 (7 – 16.4)

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä: jere@lappis.fi

Level Wings

Level Wings on speedriding/speedflying pioneerin ja maailman toiseksi paras speedriding kuski Francois Bon:n ja Malcom Woodin kanssa perustama merkki. Level Wings tarjoaa minisiivet ja speedsiivet jotka tarjoavat parasta mahdollista tuntumaa ja turvallisuutta.
Vaikka Levelin tavoitteena on tehdä siipiä jotka tarjoavat upeita elämyksiä harrastajalle on turvallisuus silti tuotekehityksen prioriteetti nr. 1.
Level on aito “By Pilots, for Pilots” merkki ja me Lappiksella haluamme ehdottomasti työskennellä merkkien kanssa joiden takana ovat aidon intohimon omaavat tekijät!

Level Wingsin valikoimista löydät helpot ja rauhalliset Fizz siivet jotka eivät ole silti tylsiä ja tämän lisäksi myös suorituskykyisemmät FLAME mallit jotka soveltuvat kuskeille jotka etsivät erittäin suorituskykyistä siipeä!

Demoviikkoja Pallaksella keväällä 2023 ovat ainakin:

– Viikot 7-8 https://www.pallaskiteweek.com/ (11 – 26.2)

– Pääsiäinen ja sitä seuraava viikko 15 (7 – 16.4)

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä:harri.rautava@lappis.fi