Liity Innostuneiden Leijahiihtäjien joukkoon Pallaksen Kiteviikolla

Pallas Kiteviikko on vuosittainen leijahiihtotapahtuma, joka vie sinut Pallaksen kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Tämä tapahtuma ei ole vain leijahiihtoa, vaan myös ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää leijahiihtäjät ympäri maailmaa.

Vuonna 2011 palasin aikuisena Pallakselle, ja se oli kuin paluu lapsuuteen. Pallas oli yhtä koskematon, puhdas ja täydellinen kuin muistin. Se oli kuin luotu leijahiihtoon – paikka, jossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta samalla kaikki tarvittava. Tämän jälkeen olen palannut Pallakselle joka vuosi.

Harri Rautava, Lappis

Miksi lähteä Pallaksen kiteviikolle?

  • Monipuoliset Olosuhteet: Pallaksen kansallispuisto tarjoaa täydelliset puitteet leijahiihtoon, olipa kyseessä aloittelija tai kokenut harrastaja
  • koko lajin kattava yhteisö: Tapahtuma houkuttelee leijahiihtäjiä kaikilla taustoilla. Mukana on ensikertalaisia ja jo 20 vuotta lajia harrastaneita. Paikalla on porukkaa pohjois Suomesta aina Etelä-Afrikkaan saakka.
  • Ammattitaitoiset ohjaajat: Kokeneet ohjaajat ja leijahiihdon asiantuntijat ovat paikalla opastamassa ja jakamassa vinkkejään.
  • Yhteisöllisyys ja hauskanpito: Pallas Kiteviikko on enemmän kuin outdoortapahtuma; se on yhteisö, jossa voit tavata uusia ihmisiä ja jakaa intohimosi muiden kanssa.

Kiteviikkolaisten Kokemuksia Pallakselta

Mitä porukka on tykännyt kiteviikosta? Tässä muutamia otteita palautteista.

  • ”Elämäni parasta aikaa!”: ”Pallas kiteweek oli uskomaton! Hyvä ruoka, mukavat ihmiset ja mahtava tunturiluonto. Paras paikka harrastaa leijahiihtoa Suomessa.” – Jonas L.
  • ”Unohtumaton seikkailu”: ”Kiitos fantastisesta kiteweekistä. Pallastunturi kansallispuisto on paras paikka lumileijalautailuun… Kaikki oli täydellisesti järjestetty.” – Gunnar Palm
  • ”Yhteisöllinen kokemus”: ”Harri ja hänen tiiminsä tekivät mahtavaa työtä järjestäessään tämän viikon. Rentouttava tunnelma, ammattitaitoiset ohjaajat ja hyvä hotelli ja ruoka.” – Watze D.

Liity mukaan Pallas Kiteviikolle

Koe itse, miksi Pallas Kiteviikko on niin rakastettu tapahtuma. Tutustu lisää ja varaa paikkasi seuraavalle Kiteviikolle osoitteessa www.pallaskiteweek.com.