Polttarit Oulussa: Lappis tarjoaa polttariohjelmaa mistä ei naurua ja menoa puutu!

Unohtumattomat polttarit luonnon helmassa

Vietä ikimuistoiset polttarit Lappiksen tapaan, suoraan Oulun upeissa maisemissa! Meidän intohimomme on luoda ohjelmaa, josta me itse nautimme, ja olemme varmoja, että teidän polttariporukkanne viihtyy samojen aktiviteettien parissa. Kutsu ystäväsi nauttimaan vauhdikkaista hetkistä veden äärellä – olipa valintanne sitten melonta, SUP-lautailu tai hauskanpitoa vesipuistossa. Meidän ohjelmamme Oulussa on suunniteltu viihdyttämään ja luomaan ainutlaatuisia kokemuksia koko porukalle!

  1. Melonta
  2. SUP-lautailu
  3. Vesipuisto
  4. Telttasauna

Melontaseikkailu – Oulun jokisuisto kutsuu!

Kuulostaisiko upea melontaretki houkuttelevalta? Ryhmänne voi kokea Oulun jokisuiston idylliset saaret ja salmet, tutustuen luonnon keskellä piileviin yllättäviin maisemiin. Tämä on ihanteellinen aktiviteetti ystävien kanssa, tarjoten mahdollisuuden haastaa toisianne ja nauttia rauhassa upeasta luonnosta. Valitkaa ohjattu melontaretki, jossa voitte keskittyä täysin elämyksen nauttimiseen, tai vuokratkaa varusteet ja lähtekää omatoimiseen seikkailuun vesille. Omatoimiseen vuokraukseen sisältyy perehdytys melontatekniikkaan ja suositeltuun reittiin.

SUP-lautailu – Tasapainoa ja tuulettumista

Kokeilkaa SUP-lautailua, joka on suosittu valinta polttariporukoiden keskuudessa. Tämä monipuolinen vesilaji tarjoaa sekä rentouttavan että energisen tavan nauttia luonnosta. Voitte valita rauhallisen lipumisen jokisuistossa tai kokeilla riehakkaampaa menoa, joka varmasti saa porukan nauramaan ja luo ikimuistoisia hetkiä. Pukeutukaa märkäpukuun, niin voitte nauttia vedestä säästä riippumatta – jokainen hetki on täynnä hauskuutta.

Tämä hauska aktiviteetti, johon pääsette mukaan joko ohjattuna tai omatoimisena, voi hyvinkin sytyttää kipinän uudeksi harrastukseksi. Kuka tietää, ehkä polttaripäivän jälkeen SUP-lautailu jää pysyväksi osaksi juhlijoiden elämää, tarjoten ihanteellisen tavan pitää hauskaa ja nauttia vedestä pitkään polttareiden jälkeenkin. Jos oikein innostaa niin tässä artikkeli mitä huomioida oman SUP-laudan valinnassa

City to beach yhdistää kaupungin Nallikariin

Melontaretki auringonlaskin aikaan

Meidän city to beach -safari on nimensä mukaisesti suunnattu niille, jotka haluavat yhdistää urbaanin seikkailun ja rantaelämyksen saumattomasti. Tämä retki, joka voidaan toteuttaa meloen tai SUP-laudalla, kuljettaa teidät Linnansaaresta läpi jokisuiston upeiden maisemien ja viehättävän Mustasalmen, päättyen Nallikariin. Siellä polttariporukka voi jatkaa juhlintaa, sillä me huolehdimme, että kaikki tarvittavat varusteet ovat valmiina odottamassa teitä. Retkellä tarvitsee kantaa mukana vain positiivista energiaa! Kuulostaisiko teidän porukallenne sopivalta valita city to beach -safari, tai haluatteko kenties kokea sen mukaisesti toisinpäin, Beach to City, aloittaen Nallikarista ja päätyen keskustaan? Järjestämme sen mielellämme toiveidenne mukaan.

Vesipuisto – Kosteaa menoa ja meininkiä

Ryhmänne voi kokea adrenaliinia ja iloa vesipuistossa, jossa nauru raikaa ja vesi roiskuu. Täydellinen yhdistelmä leikkiä, kilpailua ja viilentäviä hetkiä, jotka tekevät päivästä unohtumattoman.

Rentouttava finaali polttareihin: Telttasauna

Kruunatkaa polttaripäivä rentouttavalla hetkellä telttasaunassamme, joka järjestää ainutlaatuisen ympäristön palautumiselle ja yhteiselle ajanvietolle. Voitte nauttia lämpimistä löylyistä ja ihastella samalla järvi- tai merimaisemia, antaen päivän seikkailujen laskeutua mieliinne. Mikäli haluatte, voitte viedä omat juomat saunaan ja tehdä saunomisesta entistä juhlavamman kokemuksen. Muistelkaa yhdessä päivän kohokohtia löylyn lämmössä ja valmistautukaa iltaan täynnä hyviä hetkiä. Halutessanne voimme pystyttää telttasaunan myös erikoisempiin paikkoihin – kuvitelkaa saunominen jollakin Oulun jokisuiston idyllisistä saarista, meren äärellä ja hyvässä seurassa, kaikki polttaripäivän merkeissä.

Missä aktiviteetit tapahtuu ja

Hinnat:

  • Melonta & SUP-lautailu: Omatoimisesti 25€/tunti/hlö tai 35€/hlö 2 tuntia. Ohjattu kahden tunnin retki 49€/hlö (minimimäärä 4hlö)
  • City to beach (tai toisinpäin): 65€/hlö
  • Polttariretki Linnansaaren ulkopuolella (50km säteellä) 75€/hlö
  • Vesipuisto: 15€/hlö + 4€ mikäli haluatte märkäpuvut

Me Lappiksella haluamme, että polttaripäivänne on täynnä naurua, ystävyyttä ja unohtumattomia hetkiä. Valitsemalla meidät, saatte vauhdikkaan ja hauskan päivän, joka on räätälöity juuri teidän porukallenne. Ottakaa yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä elämänne polttarit!

Tämä kuullostaa aivan mahtavalta, kuinka voimme varata?

Kuulostaako tämä juuri siltä, mitä polttaripäivältänne haluatte? Varaaminen on vaivatonta: ota yhteyttä käyttämällä alla olevaa lomaketta. Meidän ryhmävastaavamme Minna suunnittelee kanssanne toiveitanne vastaavan ohjelman, kustomoiden päivänne aikataulut ja saunatilat juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Jokainen voi tuoda omia ideoitaan mukaan, jotta päivästä tulee unohtumaton. Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja varaa elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!