fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ohjatut melontaretket Oulussa. Paras tapa melonnan kokeiluun.

Ohjatut melontaretket Oulussa. Paras tapa melonnan kokeiluun.

Ohjatut melontaretket Oulussa. Paras tapa melonnan kokeiluun.

Ohjattu melontaretki on yksi parhaista tavoista kokea melonta ja Oulun jokisuisto.

Yhteiset Melontaretket Oulussa: Lähde matkaamme ja me tarjoamme sinulle matalan kynnyksen pääsen melontaan.

Sisältö:

 • Melontaretket
 • Tärkeää tietoa melontaretkistä
 • Melontaretken sisältö
 • Hinnasto
 • Mistä retket lähtevät
 • Myös ryhmätapahtumiin
 • Melontakurssit lajin jatkamiseksi

Melontaa Oulun jokisuistossa ja hietasaaressa

Melonta on upea tapa nauttia Suomen vesistöistä ja Oulu pitää sisällään mielettömän vesistön. Lähde siis mukaan Lappiksen järjestämille melontaretkille Oulussa (saatavilla myös Raahessa ja Vaasassa) ja koe melonnan ilo ohjatusti ja turvallisesti. Tarjoamme sinulle matalan kynnyksen pääsyn melontaan ja Oulun vesistöön, olitpa sitten ensikertalainen tai kokeneempi meloja. Meidän ohjatut retkemme ovat suunniteltu tarjoamaan helpon ja miellyttävän tavan tutustua melontaan, käyttäen laadukkaita varusteita ja hyödyntäen kokeneiden ohjaajien asiantuntemusta.

Ohjattu melontaretki on täydellinen tapa tutkia Oulun vesistöjä. Ohjaajamme tuntevat alueen parhaat paikat ja osaavat sopeuttaa reitin ryhmän taitotason ja sääolosuhteiden mukaan. Olipa kyseessä sitten rauhallinen retki pitkin Oulun jokisuiston upeita maisemia tai seikkailu avoimemmilla vesillä, ehkäpä oulujoella? Meidän retkemme tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja uuden näkökulman luontoon.

Retket sopivat yksilöille, perheille tai ryhmille, ja ne voidaan räätälöidä erilaisiin tarpeisiin – olipa kyseessä sitten yrityksen virkistyspäivä, polttarit tai muu erityistilaisuus. Järjestämme säännöllisesti retkiä Oulun lisäksi myös Raahessa ja Vaasassa, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia nauttia Pohjanmaan upeista vesistöistä.

Tärkeää tietoa ohjatuista melontaretkistä

 • Ikärajat: Melontaretkille voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Alle 15-vuotiaat, mutta yli 9-vuotiaat voivat osallistua yhdessä vanhemman kanssa käyttäen kaksikkokajakkia.
 • Varusteet: Ohjatut melontaretket sisältävät aina kaikki tarvittavat varusteet, kuten kajakin, melat, melontaliivit, aukkopeitteen ja vedenpitävän kännykkäpussin. Sinun tarvitsee vain tuoda säänmukaiset vaatteet.
 • Opastus: Retket sisältävät kattavan opastuksen tekniikkaan, varusteisiin sekä lajin turvallisuuteen.

Melontaretkien sisältö:

Ennen vesille lähtöä: Melontaretken alkuun kuuluu kattava perehdytys, jossa rannalla käydään läpi turvallisuusohjeet ja melontatekniikat. Osallistujille näytetään, miten melontavarusteet puetaan päälle ja säädetään oikein sekä opastetaan kajakin ja melan käsittelyssä ja esimerkiksi kuinka melotaan suoraan. Tämä varmistaa, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi ja valmistautuneeksi retkeen.

Vesillä oltaessa: Vesille lähdön myötä retki alkaa toden teolla. Osallistujat soveltavat oppimaansa, ohjaajan antaessa jatkuvaa palautetta ja ohjeita. Retkellä keskitytään melontatekniikan kehittämiseen, samalla kun ohjaaja tarjoaa tietoa ympäröivästä luonnosta ja vesistöstä.

Rantaan palatessa: Retken jälkeen osallistujat voivat keskustella ohjaajan kanssa ja saada neuvoja melontaharrastuksen jatkamiseen. He voivat kerrata päivän oppeja, jakaa kokemuksiaan ja suunnitella tulevia melontareissuja. Ohjaaja antaa vinkkejä melontaharrastuksen syventämiseen, kuten jatkokurssit tai sopivat melontareitit.

Melontaretkien hinnasto

 • Kahden tunnin ohjattu retki: Oulun melontakeskukselta – 49€/hlö
 • City to Beach Retki: Oulun melontakeskukselta Nallikariin – 65€/hlö
 • SUP-retki 30km säteellä Oulun keskustasta: 65 – 75€/hlö

Mistä melontaretket lähtevät?

Oletusarvoisesti kaikki melontaretkemme alkavat Oulun Melontakeskuksesta, joka sijaitsee kauniilla Linnansaaressa, aivan Oulun keskustan tuntumassa. Tämä idyllinen lähtöpaikka tarjoaa helpon pääsyn Oulun vesistöihin ja on täydellinen aloituspaikka melontaseikkailuillesi.

Melontaretki Oulussa – Ihanteellinen valinta ryhmätapahtumiin

Melontaretkemme sopivat erinomaisesti ryhmille, kuten työhyvinvointipäiviin, virkistyspäiviin tai polttareihin. Tarjoamme räätälöityjä retkiä, jotka on suunniteltu ryhmänne tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kokeneet ohjaajamme varmistavat, että retki on turvallinen, opettavainen ja ennen kaikkea hauska kokemus kaikille osallistujille. Lue näistä tarkemmin ryhmäpalveluihin keskittyvällä sivullamme.

Lisäksi, kiitos kattavan kuljetuskalustomme, voimme joustavasti järjestää melontaretkiä missä tahansa Oulun vesistöissä tai sen ympäristökunnissa. Tarvittaessa voimme toteuttaa retkiä myös kauempana, tarjoten sinulle mahdollisuuden kokea uusia ja ainutlaatuisia melontakohteita. Melontakeskuksia meillä on Oulun lisäksi Raahessa ja Vaasassa

Melontakurssit: Tarjoamme polun tehdä melonnasta uusi harrastuksesi

Melontaretkemme tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua melontaan matalan kynnyksen kautta. Jos retken aikana kipinä lajiin syttyy ja haluat syventää taitojasi, meillä on kesäisin tarjolla myös Meloja 1 kursseja. Tämä kurssi tarjoaa kattavat perustaidot melontaan, antaen valmiudet itsenäiseen harrastamiseen ja vesillä liikkumiseen turvallisesti.

Kurssimme ovat suunniteltu niin, että osallistujille tarjotaan paitsi asiantuntevaa opetusta, myös laadukas kalusto, joka mahdollistaa turvallisen ja nautinnollisen oppimiskokemuksen. Käymme läpi melontaretkeä perusteellisemmin melonnan perusteet, turvallisuusasiat ja varusteiden käytön, jotta voit jatkossa osallistua vesille itsenäisesti ja varmoin mielin. Kattavaan kurssitarjontaamme ja niiden ajankohtiin voit tutustua tämän linkin kautta

Lisäksi, jos melontaharrastuksesi innostaa sinua jatkamaan, Lappis tarjoaa kattavat kausikorttivaihtoehdot. Ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää taitojasi säännöllisesti ja nauttia vesistöistä eri puolilla Oulua ja sen lähialueita. Oli tavoitteesi sitten rento harrastaminen tai taitojen hiominen, meidän kursseillamme ja kausikorteillamme pääset nauttimaan melonnasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu kausikorttivaihtoehtoihimme.

Kiinnostaako melonta? Varaa melontaretkesi nyt!

Tutustu ohjattuihin melontaretkiimme varaussivustollamme ja varaa oma seikkailusi Oulun vesistöissä. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Otsikko

Go to Top