Etsitkö ohjattuja melontaretkiä? Lappis tarjoaa unohtumattomia melontaseikkailuja kaikille vesistön rauhaan haluaville. Olipa kyseessä tilauksesta tehtävä retki, kuten yrityksen virkistyspäivä, polttarit tai yhdistyksen kesäjuhlat, tai avoin safari, johon voit osallistua yksin, pareittain tai isommallakin porukalla, Lappis on täydellinen valinta. Viikottaisia melontaretkiä järjestämme Oulussa, Raahessa sekä Kalajoella.

Tärkeää tietoa ohjatuista melontaretkistä:

  • Ikärajat: Melontaretkille voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Alle 15 vuotiaat, mutta yli 9 vuotiaat voivat osallistua yhdessä vanhemman kanssa käyttäen kaksikkokajakkia.
  • Varusteet: Ohjatut melontaretket sisältävät aina kaikki tarvittavat varusteet, kuten kajakin, melat, melontaliivit, aukkopeitteen ja vedenpitävän kännykkäpussin. Sinun tarvitsee vain tuoda säänmukaiset vaatteet.
  • Hinnat: Retkien hinnat vaihtelevat 35€ – 45€ välillä, ja erikoisretkien hinnat löytyvät aina retken kuvauksesta.

Ensikertalainen saa nopeasti ja turvallisesti otteen melontaan ammattitaitoisten ohjaajiemme avustuksella. Ohjatulla retkellä ei tarvitse miettiä kelloa tai pohtia, pääseekö jostain paikasta läpi. Ohjaajamme pitävät huolen siitä, että tahti ja reitti on ryhmälle soveltuva.

Tutustu ohjattuihin melontaretkiin verkkosivuillamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Lappis – sinun melontaseikkailukumppanisi.