Opi Leijasurffauksen Lappiksen kattavilla kursseilla

Lappiksen leijasurf kurssit tarjoavat sinulle loistavan tavan aloittaa leijalautailu turvallisesti ja tehokkaasti. Meidän kursseillamme saat kattavan opetuksen niin teoriassa kuin käytännössä, varmistaen, että olet valmis kohtaamaan tuulen ja aallot.

Leijasurffaus kurssi – Perusteista edistyneisiin tekniikoihin

Kurssimme kattavat kaiken tarvittavan leijasurffauksen aloittamiseen. Opit leijan hallinnan perusteet, turvallisuuden, oikean asennon ja liikkeet sekä vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittymään nopeasti.

Aloittelijoille suunnattu kurssimme tarjoaa turvallisen ja hauskan tavan oppia leijalautailun perusteet. Kokeneet ohjaajamme varmistavat, että saat parhaan mahdollisen alun uudelle harrastuksellesi.

Pääsy Lappiksen oppiympäristöön

Kurssin alussa saat käyttöösi Lappiksen sähköisen oppimisympäristön, joka sisältää kattavan valikoiman materiaalia leijasurffin oppimiseen ja kertaamiseen. Tämä resurssi on käytettävissäsi sekä kurssin aikana että sen jälkeen, tarjoten sinulle jatkuvan tuen lajin harjoittelussa.

Virtuaalinen teoriakurssi

Osallistu noin 2 tunnin mittaiseen virtuaaliseen teoriakurssiin, jossa käsitellään leijasurffin perusteita. Kurssi kattaa varusteiden tuntemuksen, oikeaoppisen käytön, olosuhteiden ymmärtämisen ja turvallisuusasiat. Tämä antaa sinulle vankan pohjan lajin ymmärtämiseen ennen käytännön harjoittelua.

Käytännön opetus

Kurssin ydin on noin 6 tunnin käytännön opetus, joka on suunniteltu viemään sinut aloittelijasta itsenäisen harrastajan tasolle. Käytännön opetus antaa sinulle tarvittavat taidot leijasurffauksen turvalliseen harrastamiseen. Kokeneet ohjaajamme varmistavat, että jokainen oppilas saa henkilökohtaista ohjausta ja tukea.

Leijasurf varusteet kurssin ajaksi

Tarjoamme sinulle kaikki tarvittavat leijasurfvarusteet kurssin ajaksi. Sinun tarvitsee tuoda vain uimavaatteet puettavaksi märkäpuvun alle, pyyhe, vesipullo ja hyvä meininki. Me huolehdimme lopusta, jotta voit keskittyä oppimiseen ja nauttimaan uudesta harrastuksestasi.

Leijalautailu Oulussa, Helsingissä ja Hangossa

Tarjoamme leijasurffaus kursseja useilla paikkakunnilla, mukaan lukien Oulu, Helsinki ja Hanko. Kukin sijainti toimii erinomaisesti lajin perusteiden harrastamiseen sekä sen jatkamiseen.

Varaa paikkasi nyt

Leijasurf kurssimme ovat täydellinen tapa aloittaa tämä upea laji. Olitpa sitten etsimässä uutta harrastusta tai haluat kokea uudenlaisen seikkailun, meidän kurssimme tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan. Varaa paikkasi nyt ja aloita matkasi leijasurffauksen maailmaan Lappiksen kanssa!