Lappis Kalajoella tarjoaa parhaat kesäaktiviteetit!

Kelluva vesiseikkailurata, melontaa, läskipyöräilyä, SUP-lautailua, leijasurffausta ja wingfoilausta. Näillä lajeilla toteutuu huippupäivä Kalajoella!

Paras lomapäivä muodostuu aktiviteeteista luonnossa ja näissä me voimme tarjota sinulle ne siisteimmät!

Kalajoen Marinaan avataan heinäkuun alussa vesiurheilukeskus joka tarjoaa seuraavia aktiviteetteja

HUOM! vuokrausten lisäksi kaikki lajimme on toteutettavissa myös ohjattuina retkinä. Nämä soveltuvat erinomaisesti polttareiden, virkistyspäivien tai vaikka perheen yhteisen ajanvieton iloksi. Ohjaajiemme avulla saat varmasti päivästäsi kaiken irti! Ryhmäaktiviteeteissa pyydämme laittamaan sähköpostia info@lappis.fi

Tai ottamalla suoraan Whatsapp:lla yhteyttä

Melonta

Tiesitkö, että Kalajoen Marinasta löytyy ehkä yksi helpompia paikkoja ottaa ensikosketus melontaan? Peililampi on nimensä mukaisesti aina tyyni ja äärimmäisen turvallinen. Voitkin vaikka aloittaa melontapäivän lammessa tuntuman otolla ja vasta tämän jälkeen siirtyä merelle.

Vuokrausten lisäksi järjesteämme myös viikko-ohjelman mukaisia ohjattuja melontaretkiä jotka suuntautuvat todella upeaan Rahjan saaristoon

Käytössämme on markkinoiden parhaat varusteet jotka ovat suunniteltu nimenomaan lajin helppoon ja turvalliseen oppimiseen. Huippuvarusteiden lisäksi koulutetut ohjaajamme opastavat sinua vuokravarusteiden käytössä sekä ohjatuilla retkillä.

Vesiseikkailurata

Wipeout henkinen vesiseikkailurata (vesipuisto) kutsuu kaiken ikäiset vesipedot hauskan viettoon! Radalta löydät tasapainoilua, kiipeilyä, liukumistä ja paljon loisketta! Tämä toiminnallinen rata on hauskuuden lisäksi myös upeaa liikuntaa :) Harrastajien turvallisuudesta pitää huolta kellutusliivit sekä osaavat uimavalvojat. Mikäli viileä vesi mietityttää ei huolta, koska laadukkaat ION märkäpuvut pitävät sinut lämpimänä! Hyppää tämän linkin kautta Oulun vesipuiston tunnelmaan (youtube).

Maastopyöräily/Fatbike

Siipojoen varrella mutkittelee UPEA maastopyöräreitistö! Kokeneet pyöräilijät saavat siitä varmasti upeita elämyksiä, mutta samalla reitistö ei ole liian haastava ensimmäistä kertaa läskipyöräilevälle! Vuokraamoltamme löydät huippulaadukkaat Silverback pyörät ja vuokrausten lisäksi järjestämme säännöllisesti ohjattuja fatbike retkiä!

SUP-lautailu

Kalajoen Marina tarjoaa täydelliset puitteet SUP-lautailuun! Tyynenä päivänä voit helposti lähteä SUPpailemaan merelle, mutta mikäli maininki alkuun jännittää tarjoaa peililampi täydellisen paikan SUP-laudan ensikokeiluun! Käytössämme on upea kalusto josta löytyy lauta ensikertalaisille sekä jo useampaan kertaan SUPpailua kokeilleelle! Vuokrausten lisäksi järjestämme säännöllisesti ohjattuja SUP-lautailuretkiä Rahjan saaristoon mikä on UPEA kohde kaikille!

Leijasurffaus

Kalajoki on upea kohde leijasurffaukselle ja vihdoin meillä on ilo tuoda leijasurffaus myös osaksi Kalajoen palvelutarjontaa! Tiettyinä aikoina heinäkuun aikana on mahdollista saada leijasurffauksen opetusta suoraan hiekkasärkillä! Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan lajin itsenäisille harrastajille varustevuokrausta!

Wingfoiling

Wingfoilin on tuulilaji joka tulee rytinällä! Tämä laji mahdollistaa vauhdikkaan harrastamisen erittäin keveissä tuulissa! Kalajoella pyrimme tarjoamaan mahdollisuutta lajikokeiluun niin hydrofoilia kuin ilmatäytteistä SUP-lautaa käyttäen.