Tervetuloa leijahiihdon maailmaan!

Leijahiihdon virtuaalikurssi on ensimmäinen askel tuulen valjastamiseen ja itsenäiseen harrastamiseen!

Virtuaalikurssilla opimme tärkeimmät turvallisuus ja teoria-asiat sekä perehdymme lajissa käytettäviin varusteisiin.

Virtuaalikurssi on osa leijahiihdon peruskurssia, mutta voit halutessasi osallistua myös pelkästään virtuaalikurssille.

Leijahiihto ja leijasurffaus ovat lajeja joissa ”yritys & erehdys” tavalla harrastettuna riskit ovat valtavat, mutta oikeaoppisesti aloitettuna hyvin pienet.

Leijahiihdon virtuaalikurssilla perehdymme lajiin ja opettelemme asioita mihin emme tarvitse tuulta.

Virtuaalikurssi on vuorovaikutteinen ZOOM:n kautta järjestettävä kurssi jossa kouluttajan kanssa käydään läpi kaikki lajin tärkeimmät varuste, olosuhde ja turvallisuusasiat.

Koska kurssi käydään livenä voi siellä hyvin esittää kysymyksiä (ja tämä on erittäin suositeltavaa) ja keskustella eri aihealueista.

Vaikka kurssilla käydään läpi taitoja millä selvitä kiperistä paikoista, on sen tavoite pystyä ennakoimalla välttämään ne kokonaan.

Virtuaalikurssi on suunniteltu lähtökohtaisesti uusille lajin harrastajille, mutta se ei missään nimessä ole vain heille.

Monet jo lajin parissa olevat ovat saaneet opit ehkä kavereilta, epäammattitaitoisilta kouluttajilta tai mahdollisesti täysin itseopin kautta.

Tällöin virtuaalikurssi paikkaa juuri ne tiedot millä vahinkojen todennäköisyys saadaan pienenemään.

Vaikka kurssilla käydään läpi taitoja millä selvitä kiperistä paikoista, on sen tavoite pystyä ennakoimalla välttämään ne kokonaan.

Vuoden 2023 alusta asti kursseja aletaan järjestämään joka tiistai klo 18-20.30. Vuoden 2022 loppuun asti kursseja järjestetään hieman hajanaisemmilla aikatauluilla johtuen kouluttajamme reissuista (mm. Vietnam kitecamp)

Tarkemmat kurssipäivät näet tämän sivun alla olevasta kalenterista (kurssipäivät näkyvät kalenterissa vihreällä)

Kurssi kestää yleensä 2½ tuntia. Tarkempi kesto riippuu hyvin pitkälle ryhmän innostuksesta esittää kysymyksiä. Harvoin kurssi kuitenkaan kestää yli 2½, mutta joskus homma voi olla valmis jo parissa tunnissa.

Virtuaalikurssi on myös osa meidän leijahiihdon peruskurssia.

Ilmoittautuessasi virtuaalikurssille voit halutessasi samalla ilmoittautua myös käytännön osuuteen.

Tällöin kurssi sisältää virtuaalikurssin lisäksi myös n.4h käytännön opetusta jonka tavoitteena on saavuttaa itsenäisen leijahiihtäjän taso.

Käytännön kursseja järjestetään hyvin kattavasti ympäri Suomen.

Kaudelle 22 – 23 vahvistettuja paikkoja ovat

  • Helsinki ja PK-seutu
  • Tampere
  • Jyväskylä ja sen lähialueet
  • Kuopio
  • Joensuu
  • Kajaani
  • Oulu
  • Pallas – Ylläs – Levi (tällä hetkellä varmasti ainakin viikoilla 7-8)

Roimasti kehittyneiden koulutusvarusteiden myötä kursseja on myös mahdollisuus järjestää muillakin kuin ylläolevilla paikkakunnilla. Tätä varten ota yhteyttä harri.rautava@lappis.fi ja katsotaan miten se onnistuisi :)

Hinnat:

Leijahiihdon virtuaalikurssin hinta on 59€

Jos haluat ottaa täyden peruskurssin eli virtuaali + 4h käytäntö on kokonaishinta 280€

Kuinka ilmoittautua?

Tämän sivun alas avautuu kalenteri mistä voit etsiä itsellesi sopivan kurssipäivän ja maksaa kurssin.

Jos ilmoittaudut leijahiihdon peruskurssille, muista lisätä tilauksen lisätietoon paikkakunta missä kurssin haluat käydä.

Ilmoittaudu leijahiihtokurssille allaolevien elementtien kautta. (Mikäli järjestelmässä on ongelmia voit ilmoittautua myös sähköpostilla harri.rautava@lappis.fi)

Voit ilmoittautua täydelle peruskurssille joka sisältää virtuaalikurssin sekä käytännön, tai pelkästään virtuaalikurssille. Valitse päivämäärä ja seuraa ohjeita eteenpäin.

[dopbsp id=37]