HUOM! Toistaiseksi talvikaudelle 2023 on vahvistettuja kitekursseja tarjolla ainoastaan viikoille 7 ja 8. Pyrimme saamaan tarjontaa myös lopputalvelle.

Olitpa aloittelia tai kokenut on sinun käytävä kitettämässä Lapissa

Läpi talven pyöritämme lapissa useita eritasoisia leijahiihtokursseja. Ensimmäistä kertaa lajin parissa olevat opastetaan leijahiihdon saloihin intro tai peruskurssilla ja kokeneemmat harrastajat voivat lähteä oppimaan tunturikiten hienoutta!

Ylläksellä on loistopuitteet lajin opettelussa. Mikäli tunturissa tuuli tuivertaa, voimme harjoitella turvallisesti järvellä. Jos taas kirkkaana päivänä on järven tuulet rauhallisia, pääsemme condolilla ylös tunturiin, jossa tällöin huippuolosuhteet!

Pallas on ehdottomasti lapin paras paikka leijahiihdon harrastamiseen. Joka vuosi aloitamme kauden Pallas Kiteviikoilla, johon myös aloitteliat ovat tervetulleita osallistumaan peruskurssille. Tätä ennen ja tämän jälkeen järjestämme Pallaksella Intro, Perus ja Tehokurssja. Pallaksella on myös mahdollista saada opetusta tunturikiteilyn saloihin.

Muut kohteet: Pallaksen, Ylläksen ja Levin läheisyydessä on useita järviä (esim. jerisjärvi), jotka soveltuvat täydellisesti leijahiihtoon. Useasti valitsemmekin jonkin näistä kohteista, jotta kurssit voidaan järjestää parhaissa olosuhteissa.

Lapissa tarjoamme myös välinevuokrausta, jos hiihtolomareissulla ei leijat mahdu kyytiin, tai tulet paikalle lentämällä.

Ylläs – Levi – Pallas akselilla koulutuksesta vastaavat ja heidän yhteystiedot

Harri Rautava harri.rautava@lappis.fi / +358 41 4338602

Harri vastaa Lapissa lähtökohtaisesti Pallaksen kiteleireistä. Muuten koko Suomen kurssitoiminnasta.

Voit ottaa yhteyden kouluttajiin sähköpostilla, soittamalla ja whatsapp:lla.

Gear Rental – Lapland (Ylläs, Pallas, Levi)

Vuokravarusteet sijaitsevat pääasiallisesti Levillä, mutta riippuen kouluttajiemme liikkeistä, voimme toimittaa leijoja muihinkin keskuksiin. Valikoimamme vaihtelee kauden aikana ja mikäli tiedät tulostasi suosittelemme ottamaan yhteyttä ennakkoon, jolloin varmistat varusteet itsellesi.
Vuokravälineet ovat vuokraajan omalla vastuulla. Vuokravälineiden omavastuu vaurioissa 200€/häviämisissä välineen täydellä hinnalla.

Our rental gear is mostly in Levi, but depending on where our instructors are located it is possible to deliver to other resorts. Selection on rental gear changes during the season, so if you know in advance when you need the gear we recomend contacting us in advance.
All rental gear are with the responsibility of the user. With damages the excess is 200€ and if the gear is lost the excess is the full value of the item.