Hyppää tuulen vietäväksi ja tule kanssamme oppimaan leijasurffauksen salat!

Leijasurffaus on uskomattoman hieno tapa nauttia tuulesta ja merestä. Eteläsuomesta löytyy useita loistavia paikkoja harrastamiseen ja lajin oppimiseen. Kokeneet kouluttajamme tuovat sinut lajiin nopeasti ja turvallisesti.

Helsinki, Hanko ja Pori

Järjestämme kurssit aina siellä missä olosuhteet ovat parhaat. Helsingissä voimme aloittaa kurssin turvallisuus ja teoriaosuudella sekä leijan käsittelyharjoittelulla. Sopivilla olosuhteilla kurssi voidaan viedä myös loppuun Helsingissä. Yleensä kuitenkin kurssin action osuus järjestetään joko Hangossa tai Porissa (Poriin lähdemme yleensä viikonlopuksi kun olosuhteet osuvat sinne täydellisesti). Silti kurssipaikka valitaan aina yhdessä oppilaiden kanssa myös aikataulujen mukaan.

Milloin kurssit rullaa?

Periaatteessa kurssit pyörivät ympäri vuoden. Tietysti kesän ja talven välissä on aina pätkät jolloin joko vesi on liian kylmää tai se ei ole vielä jäätynyt. Näinä aikoina keskitymme turvallisuus, teoria ja välinepuoleen sekä leijan peruskäsittelyyn. Sitten kun vedet ovat lämmenneet tai jäät vahvistuneet mennään action osuuteen. Kurssipäivät sovitaan aina kouluttajan kanssa eli meillä ei ole tietyt päivät ja kellonajat käytössä, silloin mennään kun kelit on päällä 🙂

Halutessasi voit liittyä kurssilaisille tehtyyn Whatsapp ryhmään. Täällä kouluttajamme infoavat jatkuvasti sopivista kurssipäivistä ja pysyt hyvin ajantasalla milloin treenailu olisi mahdollista.

Mikä kurssipaketti minulle?

Jo talvella aloittaneille leijahiihtäjille suosittelemme lumelta vesille. Tällä n. 2h kestävällä kurssilla keskitymme talvella opittujen taitojen siirtämisestä veteen. Tutustu lumelta vesille kurssiin täällä

Mikäli olet ensimmäistä kertaa lajin parissa suosittelemme leijasurffauksen peruskurssia. Tällä keskimäärin 8h kestävällä kurssilla saat kaikki tiedot ja taidot lajin jatkamiseen itsenäisesti. Oppiminen on kuitenkin yksilöllistä joten peruskurssi kestää sen mitä kestää ja on valmis vasta kun kouluttaja voi päästää sinut jatkamaan itsenäisesti. Peruskurssi jakaantuu yleensä kahdelle tai useammalle päivälle. Tutustu peruskurssiin tarkemmin täältä.

Kokeneemmille harrastajille tarjoamme jatko-opetusta. Tarjolla esimerkiksi strapless ajon peruskurssi

LIsäksi jos haluat kehittää ajotaitoja ja saada hypyt nousemaan ovat Enzo ja Lorenzo suomen kovimmat big air kuskit ja heidän avulla saat varmasti homman nousemaan uusiin korkeuksiin.

Ketkä eteläsuomessa kouluttaa?

Helsingin päässä kursseista kesällä vastaa Enzo Accorsi ja Lorenzo Dotson-Smith. Molemmat äärettömän kokeneita harrastajia ja kouluttajia. Enzolla on mm. hallussa Suomen ennätys korkeimmassa hypyssä. Hangossa ja Porissa kouluttajana toimii myös Tapani Smått.

Tutustu kurssitarjontaan ja varaa ne helposti verkkokaupassamme!

Haluatko tietää enemmän kursseista? Ota yhteyttä!

Vaikka talvi ja kesäkurssissa on hyvin paljon samaa, kesällä opettelussa on omat etunsa sekä haasteet. Keskimäärin kesäkurssit kestävät n. 2h pidempään kuin talvella ja ovat hieman tarkempia hyvistä olosuhteista. Kesäkurssien ehdoton hauskuus on niiden vauhdikkuus. Koska vedessä läiskyttely on paljon pehmeämpää kun jäällä meno voidaan tempoa hieman lisätä verrattuna talvikurssiin.