Melontaretki Liminganlahdelle

Opastettu melontaretki Liminganlahdella. Asiantuntevan melontaoppaan johdolla pääset tutustumaan Liminganlahden lintumaailmaan parhaalla mahdollisella tavalla, kajakilla.

Kajakin avulla saat linturetkestä enemmän irti, pääset melomalla lähelle lintuja, ilman että häiritset niitä liikaa. Liminganlahden lintumaailma on runsas ja lintujen kauneus häikäisee. Samalla opit melonnan alkeet. Melontaretken voi hyvin mahduttaa kokouspäivään piristykseksi tai osaksi virkistyspäivää.

Ohjelma: Ryhmä tapaa oppaan Liminganlahden luontokeskuksen aulassa. Opas pitää retken aluksi melonnan alkeiskurssin, jonka jälkeen siirrytään vesille. Vaihtoehtoisia retkikohteita on useita ja pyrimmekin valitsemaan sopivimman retken sekä osallistujien, että sään huomioon ottaen. Alustavat kohteet jokaiselle retkelle on valittu, mutta lopullinen reitti valitaan vasta samana päivänä riippuen em. tekijöistä. Säästä ja reitistä riippuen melontaretki kestää noin 2-3 tuntia.

Lisäksi ryhmä voi halutessaan katsoa Elämää Liminganlahdella – multimediaesityksen. Esitys kestää 20 minuuttia ja se kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen.

Varaukset ja lisätietoja: luontokeskus@liminganlahti.fi, info@botniaoutdoor.fi tai +358503707111.