B-Performance Allround 10´8 x 32″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 299,00 €.

50% Off

Varasto loppu

Huippulautojen rakenteella valmistettu allround lauta joka B-laatuluokituksen myötä on edullisempi kuin vastaava käytetty. Laudat saapuvat varastoomme arviolta huhtikuun aikana. Toimitusmaksu 0€

SKU: B -9

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Monipuolinen Performance Allround SUP-lauta: 10’6″ x 32″ x 6″ (B-9 & 10)

Tutustu tähän monikäyttöiseen Performance Allround SUP-lautaan. Tämä lauta on suunniteltu tarjoamaan erinomainen vakaus ja käytettävyys, yhdistäen allround-laudan ominaisuudet touring-laudan virtaviivaiseen muotoiluun. Se on ihanteellinen valinta melojille, jotka etsivät laudalta joustavuutta erilaisissa olosuhteissa – olipa kyseessä joki, järvi tai meri.

Laudan koko:

Laudan mitat ovat 10’6″ x 32″ x 6″, mikä senttimetreinä on 325 cm x 81 cm x 15 cm. Tämä kokoluokka tekee laudasta vakaan, mutta virtaviivaisen täten, tarjoten erinomaisen pohjan niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin harrastajille. Laudan leveys ja pituus tarjoavat tukevan alustan monenlaisiin aktiviteetteihin.

Tämän laudan suunnittelu mahdollistaa kehittymisen lajin parissa, tarjoten mahdollisuuden siirtyä aloittelijan tasolta hieman vaativampiin melontareitteihin ja pidempiin seikkailuihin. Sen kantavuus lähentelee 200 kg, mutta aloittelevien harrastajien kohdalla suosittelemamme maksimipaino on n. 100 kg

Lauta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja kestävyyden, varmistaen, että se säilyttää suorituskykynsä ja ulkonäkönsä vuosien ajan. Ainutlaatuinen ja kirkas värimaailma ei ainoastaan erotu vesillä, vaan myös heijastaa käyttäjän persoonallisuutta ja tyyliä.

Erinomainen vakaus kaksikerrosrakenteen ansiosta

Laudan kaksikerrosrakenne on suunniteltu tarjoamaan ylimääräistä jäykkyyttä ja kestävyyttä, mikä eliminoi taipumisen ja muljahtelun kaikissa olosuhteissa. Tämä teknologia tarkoittaa, että lauta pysyy vakaana ja suorituskykyisenä riippumatta melojan painosta tai vesiolosuhteista. Tämän ansiosta lauta on ihanteellinen valinta kaikille harrastajille, tarjoten luotettavan ja turvallisen melontakokemuksen jokaiselle käyttäjälle.

Melontakokemus on täydennetty seuraavilla oheisvarusteilla:

  • 3-osainen säädettävä alumiininen SUP-mela
  • Kaksitoiminen SUP-pumppu
  • Irroitettava SUP-evä
  • Tilava selkäreppu
  • Laudan paikkaussarja

B-laatuiset SUP-laudat – Laatulautoja jopa käytettyjä edullisemmin

Tämä lauta kuuluu ns. B-laatuluokkaan. Tämä tarkoittaa, että laudassa on jotain pientä kosmeettista vikaa, joka ei vaikuta laudan suorituskykyyn tai kestoon. Näitä kosmeettisia vikoja voivat olla mm. lika tai liimatahrat, naarmut, pienet repeämät tai repsotukset matossa tai kanttinauhoissa. Kaikki B-laatuiset laudat ovat olleet tehtaalla 24h pumpattuna ennen lähettämistä tiiveyden varmistamiseksi. B-laatuisille laudoille myönnämme 12 kk takuun valmistusvikoja vastaan. B-laatuinen lauta on erinomainen valinta, kun haluat laadukasta rakennetta hyvin edulliseen hintaan.

Haluatko lisätietoa SUP-laudan valintaan? Katso allaoleva videomme tai nappaa suoraan vaikka Whatsapp viestiä niin mietitään, että mikä lauta olisi sinulle paras!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista