B-Shark Touring iSUP 11´8 x 30″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 649,00 €.Nykyinen hinta on: 299,00 €.

54% Off

Varasto loppu

Huippulautojen rakenteella valmistettu allround lauta joka B-laatuluokituksen myötä on edullisempi kuin vastaava käytetty. Laudat saapuvat varastoomme arviolta huhtikuun aikana. Toimitusmaksu 0€

SKU: B S-6

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Tämä lauta on käytännössä vastaava kuin Ulappa Fusion Tyyni 11´8 jonka esittelyvideon löydät alta. Ainoat erot ovat ulkonäön ja eväkiinnityksen osalta (Shark laudassa Shark Quick fix eväkiinnitys)

Laudan koko sentteinä: 355cm x 76cm x 15cm

Melontakokemus on täydennetty seuraavilla oheisvarusteilla:

  • 3-osainen säädettävä hiilikuituinen SUP-mela
  • Kaksitoiminen SUP-pumppu
  • Irroitettava SUP-evä
  • Tilava selkäreppu
  • Laudan paikkaussarja

B-laatuiset SUP-laudat – Laatulautoja jopa käytettyjä edullisemmin

Tämä lauta kuuluu ns. B-laatuluokkaan. Tämä tarkoittaa, että laudassa on jotain pientä kosmeettista vikaa, joka ei vaikuta laudan suorituskykyyn tai kestoon. Näitä kosmeettisia vikoja voivat olla mm. lika tai liimatahrat, naarmut, pienet repeämät tai repsotukset matossa tai kanttinauhoissa. Kaikki B-laatuiset laudat ovat olleet tehtaalla 24h pumpattuna ennen lähettämistä tiiveyden varmistamiseksi. B-laatuisille laudoille myönnämme 12 kk takuun valmistusvikoja vastaan. B-laatuinen lauta on erinomainen valinta, kun haluat laadukasta rakennetta hyvin edulliseen hintaan.

Haluatko lisätietoa SUP-laudan valintaan? Katso allaoleva videomme tai nappaa suoraan vaikka Whatsapp viestiä niin mietitään, että mikä lauta olisi sinulle paras!

https://youtu.be/Nxf-KdNXbWk?si=DLxmUJtI8Jt0DOF9

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista